HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy

Huoltoneuvoja

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 06.09.2024, 12:27
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Huoltoneuvoja

Käyttöauto on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin, merkkihuoltoon ja korikorjauksiin. Käyttöauto työllistää yli 500 autoalan ammattilaista. Myymme vuosittain noin 15 000 autoa ja liikevaihtomme on noin 330 miljoonaa euroa. Oletko sinä seuraava huipputyyppimme?

Käyttöauto huoltaa ja korjaa Raumalla Kia-, Mitsubishi- ja Volkswagen-henkilöautoja sekä Volkswagen-hyötyajoneuvoja

Etsimme nyt Rauman toimipisteelle asiakaspalveluhenkistä huoltoneuvojaa. Tässä tehtävässä olet avainasemassa asiakkaidemme palvelukokemuksen luomisessa, sillä huoltoneuvoja on usein heidän ensimmäinen kontakti huoltoasioissa. Asiakaspalvelu on olennainen osa työtäsi, ja sen merkitys korostuu jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Varmistat sujuvan huoltoprosessin, ylläpidät luottamusta ja edistät asiakastyytyväisyyttä myös huoltokäyntien jälkeen.

Tehtäväsi ei rajoitu pelkästään huoltoaikataulujen suunnitteluun ja koordinoimiseen, vaan vastaat myös jälkimarkkinoinnista. Huolehdit siitä, että asiakas saa tarvittavat tiedot ja tukea huoltokäynnin jälkeen, varmistaen pitkän aikavälin asiakassuhteen ja ajoneuvon parhaan mahdollisen toimivuuden.

Etsimme tiimipelaajaa, joka ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen ja osaa toimia tehokkaasti yhteistyössä niin varaosamyynnin kuin mekaanikoiden kanssa. Käyttöautolla pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja kehittämään itseäsi autoalan huollon ja jälkimarkkinoinnin parissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vakituisen työn lisäksi työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja Käyttöauto tarjoaa mahdollisuuden seurata kehitystä kärkijoukossa.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae paikkaa vastaamalla muutamiin kysymyksiin ja jättämällä CV:si osoitteessa:
https://hrsata.fi/tyonhakijoille/avoimet-tyopaikat/#/tyopaikka/1312
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , , ,

HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy

Roolinamme on toimia työnhakijoiden, työntekijöiden ja työnantajien välisenä sillanrakentajana ja diplomaattina. Linkkinä ja johtimena.

Luottamus ansaitaan vuorovaikutustaidoilla, onnistuneella ihmisten välisellä viestinnällä ei pärstäkertoimella tai suurilla puheilla.

Palvelemme aktiivisesti, ihmisläheisesti ja ratkaisukeskeisesti. Olemme luotettava kumppani työtilaisuuksien tarjoamisessa ja yrityksen henkilöstöresurssien hallinnassa.
Toimimme avoimesti ja oikeudenmukaisesti työntekijöidemme, yritysasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme suhteen. Meihin voi luottaa.
Toiminnassamme korostuvat innovatiivisuus, ahkeruus, nopeus ja laatu. Onnistuminen ja tuloksellinen toiminta takaavat palvelumme laadun myös jatkossa.