HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy

Automaatiosuunnittelija

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 16.09.2024, 9:17
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Automaatiosuunnittelija

Rekrytoimme asiakasyrityksellemme kokenutta automaatiosuunnittelijaa osaksi osaavaa ja kehittyvää tiimiä.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa ja mielenkiintoisissa automaatiosuunnittelun projekteissa teollisuuden eri sektoreilla.
Tehtäväsi sisältävät automaatiojärjestelmien suunnittelua, ohjelmointia ja käyttöönottoa, ja osallistut aktiivisesti asiakkaidemme teknisten ratkaisujen kehittämiseen.

Sinulla on soveltuva koulutus, kuten sähkö- tai automaatiotekniikan insinöörin tutkinto, sekä vahva kokemus automaatiosuunnittelusta ja teollisuuden prosessiautomaatiosta.

Tunnet automaatiojärjestelmiä, kuten Siemens, Allen-Bradley tai Schneider Electric, ja osaat työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukyky ovat vahvuuksiasi. Lisäksi hallitset sujuvasti sekä suomen että englannin kielen, ja muiden kielten osaaminen on sinulle etu.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut, jotka tukevat työhyvinvointiasi.

Lisäksi saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi jatkuvasti kiinnostavien projektien parissa ja vaikuttaa omaan urapolkuusi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle työympäristön, jossa voit keskittyä olennaiseen ja ammattitaitoisen tiimin tuen, joka tekee työskentelystä sujuvaa ja palkitsevaa.

Tämä voi olla mahdollisuutesi ottaa seuraava askel urallasi vaikka et aktiivisesti etsisi uutta työtä, tämä rooli voi tarjota juuri sen seuraavan haasteen, jota et ole vielä löytänyt.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian ja lisää CV.si mukaan.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae paikkaa osoitteessa www.hrsata.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy

Roolinamme on toimia työnhakijoiden, työntekijöiden ja työnantajien välisenä sillanrakentajana ja diplomaattina. Linkkinä ja johtimena.

Luottamus ansaitaan vuorovaikutustaidoilla, onnistuneella ihmisten välisellä viestinnällä ei pärstäkertoimella tai suurilla puheilla.

Palvelemme aktiivisesti, ihmisläheisesti ja ratkaisukeskeisesti. Olemme luotettava kumppani työtilaisuuksien tarjoamisessa ja yrityksen henkilöstöresurssien hallinnassa.
Toimimme avoimesti ja oikeudenmukaisesti työntekijöidemme, yritysasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme suhteen. Meihin voi luottaa.
Toiminnassamme korostuvat innovatiivisuus, ahkeruus, nopeus ja laatu. Onnistuminen ja tuloksellinen toiminta takaavat palvelumme laadun myös jatkossa.