HR Mentor Oy

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Kuljetusliike J. Tarvainen Oy

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 01.08.2024, 10:01
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Kuljetusliike J. Tarvainen Oy

Olemme erittäin kiinnostuneita asiakaspalveluhenkisistä yhdistelmäajoneuvonkuljettajista. Jätä meille hakemus, sillä toiminnan kasvaessa rekrytoimme useamman kerran vuodessa, vähintään 1-2 työntekijää pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Työhakemusten ensimmäinen vaihe hoidetaan HR Mentorin toimesta. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta.

Liity siis menestyksekkääseen tiimiimme!

Kuljetusliike J. Tarvainen on kuljettanut monenlaista kalustoa ja tarviketta rautaisella ammattitaidolla jo vuodesta 1948 asti. Tarjoamme myös nosto- ja kierrätyslogistiikkapalveluita. Automme ja nosturimme ovat huippuluokkaa, ja niillä hoituvat vaativammatkin nostotyöt. Hoidamme kaikki työmme täsmällisesti sovitussa aikataulussa, ja palvelemme joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuljetusliike J. Tarvainen Oy on palkittu vuonna 2023 Joensuun kaupungin yrittäjän päivän palkinnolla. Palkinto on osoitus ansioituneelle yhtiölle, jolla on pitkät perinteet kuljetustoiminnassa perheyrityksenä. Yritys on kehittänyt ja uudistanut toimintaansa aktiivisesti.

Voit työllistyä meille:

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi, jolloin vastaat pääasiassa rakennustarvikejakelusta rautakaupoille ja rakennusalan yrityksille. Lisäksi tarjoamme nosto- ja kuljetuspalvelua yrityksille ja yksityisille henkilöille. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista sekä vaatii sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työ vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää asennetta sekä ongelmanratkaisutaitoja vaihtelevissa työkohteissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa.

Kuljetusliike J. Tarvainen Oy työllistää tällä hetkellä noin 17 henkilöä. Toimimme Pohjois-Karjalan alueella, noin 100 kilometrin säteellä Joensuusta. Työsuhteessa noudatetaan Auto- ja kuljetusalan työehtosopimusta.

Toivomme sinulta:

– Aiempaa kokemusta yhdistelmäajoneuvonkuljettajana

– Voimassa olevaa ammattipätevyyslupaa, CE-korttia, digipiirturikorttia ja ADR-ajolupaa

– Työturva-, tulityö-, tieturva-, rataturva- ja nosturikortteja. Kortteja voi suorittaa myös työsuhteen alkaessa.

– Asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja

Mitä tarjoamme:

– Vakavaraisen ja pysyvän työsuhteen

– Siistin ja nykyaikaisen kaluston

– Vaihtelevat työtehtävät

– Kannustavan ja mukavan työyhteisön tueksi urallasi kehittymiseen

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Kuljetusliike J. Tarvainen Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

– Valituilla henkilöillä työsuhde alkaa suoraan Kuljetusliike J. Tarvainen Oy:n kirjoilla.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, [saija.kattainen@hrmentor.fi](https://saija.kattainen@hrmentor.fi/)

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme: [www.nostopalvelutarvainen.fi](https://www.nostopalvelutarvainen.fi/)

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Kuljetusliike J. Tarvainen Oy:ssä!

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi/)

Joensuun kaupungin Muuttoagentti tarjoaa kauempaa muuttajille veloituksetonta apua mm. sopivan asunnon löytämisessä, puolison työpaikan etsimisessä, lasten koulu- ja harrastusmahdollisuuksien selvittämisessä, vapaa-ajan tekemismahdollisuuksista ym. Ota rohkeasti yhteys Muuttoagenttiimme. Täältä kyllä löytyy apuja ja meillä uudet tulijat otetaan lämpimästi vastaan! Ja mikäli Joensuu ei ole entuudestaan tuttu, käypä vilkaisemassa monta hyvää syytä muuttaa tänne Pohjois-Karjalan pääkaupunkiin: [joensuu.fi/muutameille](https://www.joensuu.fi/muutameille)

HR Mentor Oy

Puhelin: 050 555 9127 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Kaukolantie 10, Reijola

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Auto- ja kuljetusalan TES
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:HR Mentor Oy
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: