HR Mentor Oy

Työpäällikkö

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 06.09.2024, 12:25
  • Haku päättyy 22.09.2024, 0:00
  • 22.09.2024, 0:00

Työpäällikkö

Haemme suorana rekrytointina työpäällikköä työnjohtajien esihenkilöksi Siilin Sähkötiimi Oy:lle. Työskentelypaikkanasi voi olla Kuopio, Joensuu tai Tampere.

Siilin Sähkötiimi Oy on vuonna 2006 perustettu sähkö- ja LVI-alan yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pirkanmaan alueilla. Yritys toimii erityisesti sähköasennuksissa, talotekniikassa ja huoltopalveluissa, ja sillä on toimipisteet Siilinjärvellä, Kuopiossa ja Joensuussa. Siilin Sähkötiimi panostaa asiakaslähtöisyyteen ja luotettavuuteen, ja sen ammattitaitoinen henkilöstö takaa laadukkaan työn jäljen. Yritys työllistää noin 20 ammattilaista ja osallistuu aktiivisesti paikallisiin rakennusprojekteihin.

Työpäällikkönä vastaat hankkeiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta aina alusta loppuun asti. Johdat paikkakunnilla työskenteleviä työnjohtajia ja toimit heidän esihenkilönään. Seuraat projektien taloutta ja laadit ennusteita yhdessä työmaavastaavien kanssa, varmistaen tavoitteiden saavuttamisen. Tehtävässäsi varmistat, että aikataulut, laatu ja turvallisuus toteutuvat. Lisäksi osallistut tarjouspyyntöjen käsittelyyn ja hinnoitteluun yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Vastaat tarjousten laadusta ja huolehdit yrityksen hyvästä maineesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Odotamme:

– sähköinsinöörin tai vastaavaa koulutusta

– useamman vuoden kokemus työnjohtotehtävistä sähköalalta

– työmaakokemusta sekä

– kokemusta kustannuslaskennasta ja projektien tavoitearvioiden tekemisestä

Tarjoamme:

– näköalapaikan sähköalan pitkän linjan ammattilaisten tiimissä

– kehittyvän työympäristön, jossa pääset vaikuttamaan

– liikuntaedun

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Siilin Sähkötiimi Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Työsuhde alkaa Siilin Sähkötiimi Oy:n työntekijänä.

Lisätietoja ja hakeminen:

– Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

– Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, [saija.kattainen@hrmentor.fi](https://saija.kattainen@hrmentor.fi/)

Lisätietoja yrityksestämme löydät verkkosivuiltamme:[ www.siilinsahkotiimi.fi](https://www.siilinsahkotiimi.fi/)

Tarjoamme

– Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)

Puhelin: 050 555 9127 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Särkiniementie 16 L2, Kuopio

Työsuhde:Toimeksianto Rekrytointitoimeksianto: Siilin Sähkötiimi Oy
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Siilin Sähkötiimi Oy
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HR Mentor Oy

Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)