HR Mentor Oy

Tuotantotyöntekijä Karelia Ikkuna Oy

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 01.08.2024, 11:35
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Tuotantotyöntekijä Karelia Ikkuna Oy

Olemme erittäin kiinnostuneita hyvän asenteen omaavista työntekijöistä. Jätä meille hakemus, sillä tuotannon kasvaessa rekrytoimme useamman kerran vuodessa, vähintään 1-2 työntekijää pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Työhakemusten ensimmäinen vaihe hoidetaan HR Mentorin toimesta. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta.

Liity siis menestyksekkääseen tiimiimme!

Karelia-Ikkuna Oy on suurin kotimaisessa omistuksessa oleva ikkunavalmistaja. Ikkunatehtaamme sijaitsee Itä-Suomessa, Joensuun Hammaslahdessa. Yrityksemme on laajentunut paikallisesta yrityksestä valtakunnalliseksi tekijäksi, mutta juuremme ja tuotantomme ovat pysyneet syvällä Joensuussa. Sekä paikallisuus sekä ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja jo materiaalin hankinnasta lähtien.

Työnantajana olemme vakavarainen suomalainen perheyritys. Panostamme henkilökunnan hyvinvointiin ja koulutukseen. Parempaan energiansäästöön ja ympäristöystävällisempään toimintaan tähtäävät toimintatavat ovat keskeinen osa yrityskulttuuriamme. Kehitämme määrätietoisesti toimialan toimintatapoja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Työntekijämme ja yhteistyökumppanimme ovat saaneet huomata, että meillä on poikkeuksellisen hyvä maine asiakkaidemme keskuudessa. Laadun takana on tyytyväinen ja huolellinen henkilökunta, joka pitää työstään.

Voit työllistyä meille:

Tuotantotyöntekijäksi, jolloin pääset työskentelemään monipuolisissa ja helposti opittavissa kokoonpanotehtävissä. Tehtävästä riippuen voit työskennellä itsenäisesti tai osana tiimiä. Tarjolla on eritasoisia tehtäviä, joihin kaikkiin saat perusteellisen perehdytyksen. Tuotannon tehtävät voivat pitää sisällään esimerkiksi koneiden ja tuotantolinjojen toiminnan ylläpitoa sekä valmiiden ikkunoiden pakkaus- ja lähetystehtäviä.

Työskentely tapahtuu arkisin 3-vuorossa, jossa työvuorot vaihtuvat viikoittain (aamuvuoro klo 6-14, iltavuoro klo 14-22 ja yövuoro klo 22-06).

Työsuhteessa noudaetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta. Voit esittää myös palkkatoiveesi työhakemuksen yhteydessä. Koeajan jälkeen työntekijät pääsevät myös tuotantopalkkion piiriin, joka nostaa tulotasoa.

Mitä tarjoamme:

– Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät pitkälle automatisoidussa tuotannossa

– Siistin työympäristön

– Hyvin organisoidut, nykyaikaiset ja valoisat tuotantotilat

– Huumorintajuisen ja välittömän työilmapiirin

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Karelia-Ikkuna Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, saija.kattainen@hrmentor.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme: [kareliaikkuna.fi](https://www.kareliaikkuna.fi/)

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Karelia-Ikkuna Oy:ssä!

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi/)

Joensuun kaupungin Muuttoagentti tarjoaa kauempaa muuttajille veloituksetonta apua mm. sopivan asunnon löytämisessä, puolison työpaikan etsimisessä, lasten koulu- ja harrastusmahdollisuuksien selvittämisessä, vapaa-ajan tekemismahdollisuuksista ym. Ota rohkeasti yhteys Muuttoagenttiimme. Täältä kyllä löytyy apuja ja meillä uudet tulijat otetaan lämpimästi vastaan! Ja mikäli Joensuu ei ole entuudestaan tuttu, käypä vilkaisemassa monta hyvää syytä muuttaa tänne Pohjois-Karjalan pääkaupunkiin: joensuu.fi/muutameille

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– Sujuva suomen kielen luku- ja kirjoitustaito

– Kykyä omatoimiseen ajatteluun ja ongelmanratkaisuun

Lisäksi eduksesi on:

– Aiempi kokemus teollisuuden alan tehtävistä

Tarjoamme

– Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.helpporekry.fi

Puhelin: 050 555 9127 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Puumestarintie 31

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Puusepänteollisuuden TES
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:HR Mentor Oy
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.helpporekry.fi