HR Mentor Oy

Tuotannon työntekijä / kalanviljely

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 10.09.2024, 14:34
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Tuotannon työntekijä / kalanviljely

Etsimme Finnforel Oy:lle Varkauteen tuotannon työntekijöitä kalakasvattamoon.

Oletko kiinnostunut työstä, jossa kasvatetaan ekologista kalaa? Oletko kiinnostunut olemaan mukana tuottamassa tulevaisuuden ruokaa?

Oletko sinä se vastuullinen tekijä, jota kaipaamme joukkoomme?

Finnforel Oy on suomalainen yritys, joka tuottaa ekologisesti kasvatettua kalaa suljetuissa RAS-laitoksissa (kiertovesiviljely). Yrityksen pääpaino on kestävän kehityksen ratkaisuissa ja kiertotaloudessa. Finnforelin päätuotteena on korkealaatuinen kala, jota kasvatetaan Varkauden laitoksessa. Yhtiön tunnettuja brändejä ovat Saimaa Tuore ja Lohi.Earth, jotka edustavat puhtaita ja kotimaisia kalatuotteita. Finnforel on edelläkävijä alallaan ja pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa vastaamaan tulevaisuuden ruokatarpeisiin.

Työnkuva koostuu päivittäisistä tehtävistä, jotka liittyvät kalojen hoitoon alkaen hautomosta viljelyvaiheen loppuun asti.

Työtehtäviin kuuluu:

– seurata kalojen terveyttä ja hyvinvointia

– hoitaa kalat ja ottaa näytteitä

– annostella ruokintarehu

– valvoa veden laatua

– tehdä puhdistus-, bioturvallisuus- ja RAS -tarkistuksia

– raportointi

Toimimme tiiminä ja autamme toisiamme kaikissa tehtävissä. Kaikkiin tehtäviin annetaan hyvä perehdytys, sillä meillä on tarkat turvaohjeistukset ja hygieniakäytännöt.

Meillä työaikamuotona on keskeytymätön 3-vuorotyö (klo 6-14, 14-22 ja 22-06), ja vuorojen kierto on seuraava: 4 aamuvuoroa – 2 vp – 4 iltavuoroa – 2 vp – 4 yövuoroa – 4 vp. Työaika 34,6 h/vko. Palkkaus [SEL Elintarvikealojen TES](https://www.selry.fi/wp-content/uploads/2023/05/elintarvikealojen-tes-2023-2025-etl-sel-final.pdf) mukaan.

Työtehtävien osalta toivomme koulutuksen tai kokemuksen kautta hankittua osaamista seuraavissa asioissa:

– perustiedot vesiviljelystä (ruokinta, kalojen hyvinvointi ja elämän vaiheet),

– Kalantuntemus – lajit, terveen kalan ulkonäkö ja käyttäytyminen sekä taudit ja sairauden varoitusmerkit

– kyky laskea tilavuus, laimennukset ja virtausnopeudet yms.

– Kyky ymmärtää ja noudattaa ohjeita sekä tehdä mittauksia

– Hallita erilaisia järjestelmiä, kuten esimerkiksi ruokintajärjestelmä

Jos Sinulla ei ole edellä mainittua osaamista kaikilta osin, niin tärkeintä on kuitenkin asenne, kiinnostus ja valmius oppia uusia asioita.

Työ RAS-laitoksessa on toisinaan raskasta ja asettaa tiettyjä fyysisiä vaatimuksia. Jokaisen pitää pystyä nostamaan vähintään 25 kg ja olla fyysisesti aktiivinen pitkiä aikoja. Olosuhteet ovat sekä kuumat, kylmät ja kosteat ja välillä myös meluisat.

Vesiviljely on herkkä prosessi, joka vaatii ajantasaisuutta, johdonmukaisuutta ja tarkkuutta. Tiimissä pitää heti ilmaista, jos havaitsee poikkeamia tai ei ole varma, onko ymmärtänyt kaiken oikein. Avoin kommunikointi ja vastuunkanto on tärkeää, kun tehdään töitä elävien kalojen kanssa. Työ vaatii ongelmanratkaisutaitoja ja yksityiskohtien huomiointia.

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Finnforel Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

– Työsuhde alkaa aluksi HR Mentor Oy:n kautta, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä Finnforel Oy:n työntekijäksi.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen p. 050 555 9128, saija.kattainen@hrmentor.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme: www.finnforel.com, www.saimaantuore.fi ja www.lohi.earth

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Finnforel Oy:ssä.

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi/)

Tarjoamme

– Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)

Puhelin: 050 555 9127 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Satakunnankatu 10, Varkaus

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:5
Hakuohjeet:Finnforel Oy
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)