HR Mentor Oy

Ravintolatyöntekijät / Käskynkkä Ky

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 07.10.2024, 11:47
  • Haku päättyy 30.11.2024, 0:00
  • 30.11.2024, 0:00

Ravintolatyöntekijät / Käskynkkä Ky

Olemme kiinnostuneita ravintola-alan ammattilaisista. Jätä meille hakemus, sillä rekrytoimme Ravintola Käskynkkä Ky:lle aktiivisesti monenlaisia ravintola-alan ammattilaisia useisiin eri toimipisteisiin. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta.

Ravintola Käskynkkä Ky on maukkaasta ruoasta tunnettu ruoka- ja seurusteluravintola Kuopion Jynkässä, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita makuelämyksiä lounaan, à la carte -annosten ja juhlatarjoilujen muodossa. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun, raaka-aineiden huolelliseen valintaan sekä asiakkaidemme toiveiden kuuntelemiseen. Vaalimme paikallisia makuja ja pyrimme luomaan rentoa mutta tyylikästä tunnelmaa kaikissa tilanteissa.

Juuri nyt etsimme tarjoilijoita pikkujoulusesonkiin ja myös ensi kesän 2025 kesätyöntekijöistä, eli kerro hakemuksessa mitä tehtävää haet ja jätä hakemuksesi jo nyt!

Jos nautit ihmisten parissa työskentelystä ja siitä, että jokainen asiakas lähtee ravintolasta tyytyväisenä, tämä tehtävä sopii sinulle!

Tarjoilijan tehtäviin kuuluu:

– Annosten tarjoilu pöytiin ja astioiden pois kerääminen

– Anniskelu ja kassatyöskentely

– Catering-tarjoilu

– Asiakaspalvelu

– Salin siisteydestä huolehtiminen

Toivomme sinulta:

– Hygienia- ja anniskelupassia

– Aikaisempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä

– Kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn

– Motivoitunutta ja positiivista asennetta

– Ystävällisiä ja sujuvia asiakaspalvelutaitoja

Tarjoamme sinulle:

– Työvuoroja toiveidesi mukaan

– Palkkaus Mara-alan TES:in tai sopimuksen mukaan

Työvuorot sijoittuvat ma–to klo 10–20 ja pe-la klo 10–21 saakka.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi tulemaan ja liity mukaan meidän huipputiimiimme!

Lue lisää: [kaskynkka.net](https://kaskynkka.net/)

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Käskynkkä Ky hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Työsuhde alkaa aluksi HR Mentor Oy:n kautta.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, p. 050 555 9128, [saija.kattainen@hrmentor.fi](https://saija.kattainen@hrmentor.fi/)

Roosa Lukkari p. 050 353 1322, roosa.lukkari@hermentor.fi

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi/)

Tarjoamme

– Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)

Puhelin: 050 443 4874 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Soikkokuja 12

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-38 tuntia kuukaudessa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Jaksotyö, Arkisin, Viikonloppuisin, Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:HR Mentor Oy
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)