HR Mentor Oy

Raudoittaja Kallaraudoitus Oy

  • Sijainti Siilinjärvi
  • Julkaistu 01.08.2024, 10:28
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Raudoittaja Kallaraudoitus Oy

Olemme erittäin kiinnostuneita kokeneista raudoittajista. Jätä meille hakemus, sillä toimintamme kasvaessa rekrytoimme jatkuvasti ammattilaisia pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Työhakemusten ensimmäinen vaihe hoidetaan HR Mentorin toimesta. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta.

Liity siis menestyksekkääseen tiimiimme!

Kallaraudoitus on kuopiolainen vuonna 2016 perustettu raudoitus- ja rakennusyritys. Kallaraudoituksella on ollut jo useita toimeksiantokohteita useille eri pääurakoitsijoille mm. Lujatalo Oy, Lemminkäinen Oyj, Yit Oyj, Rakennusliike Lapti Oy sekä SSR Itä-Suomi Oy. Kallaraudoitus koostuu tällä hetkellä noin kahdestakymmenestä ammattitaitoisesta työntekijästä, joista pääosa on raudoittajia sekä timpureita. Rakennuskohteissamme pyrimme aina erinomaiseen lopputulokseen, josta kertovat myös laajamittaiset sopimukset joita olemme saaneet solmittua Suomen suurimpien rakennusyritysten kanssa.

Palveluihimme kuuluvat myös muottityöt sekä valmiiksi taivutettujen terästen teko, asentaminen ja toimittaminen työmaalle.

Voit työllistyä meille:

Raudoittajaksi, jolloin vastaat eri rakennuskohteiden raudoitustöistä. Työhön kuuluu:

– Raudoituksen toteutus piirustusten mukaisesti

– Terästen leikkaus, taivutus ja asennus

– Betoniin liittyvät valmistelutyöt

– Työmaan yleinen järjestys ja siisteys

Toivomme Sinulta:

– Aikaisempaa kokemusta raudoitustöistä

– Kykyä lukea ja tulkita suomenkielisiä rakennuspiirustuksia

– Hyvää fyysistä kuntoa ja ahkeraa työotetta

– Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

– Tarkkuutta ja huolellisuutta työssä

Kallaraudoitus Oy työllistää tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Työyhteisömme on yhteen hiileen puhaltava, sitoutunut ja ammattitaitoinen. Tarjoamme aina vakituista työtä ja pysyvyyttä.

Työskentely tapahtuu arkisin pääosin klo 7-15.30. Työsuhteessa noudatetaan Rakennusalan työehtosopimusta. Voit esittää myös palkkatoiveesi työhakemuksen yhteydessä.

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Kallaraudoitus Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, [saija.kattainen@hrmentor.fi](https://saija.kattainen@hrmentor.fi/)

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme: [kallaraudoitus.com](https://www.kallaraudoitus.com/)

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Kallaraudoitus Oy:ssä!

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi/)

Tarjoamme

– Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi) .

Puhelin: 050 555 9127 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Ranta-Toivalantie 45

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Rakennusalan TES
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:HR Mentor Oy
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi) .