HR Mentor Oy

Puutavara-autonkuljettaja Partasen Kuljetus Oy

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 01.08.2024, 10:15
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Puutavara-autonkuljettaja Partasen Kuljetus Oy

Olemme erittäin kiinnostuneita hyvän asenteen omaavista puutavara-autonkuljettajista. Jätä meille hakemus, sillä toiminnan kasvaessa rekrytoimme useamman kerran vuodessa, vähintään 1-2 työntekijää pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Työhakemusten ensimmäinen vaihe hoidetaan HR Mentorin toimesta. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta.

Liity siis menestyksekkääseen tiimiimme!

Partasen Kuljetus Oy tarjoaa asiakas- ja markkinalähtöisiä laadukkaita puutavarakuljetuksia koko Suomen alueella. Meiltä löytyy puutavarakuljetuskokemusta myös Suomen rajojen ulkopuolelta, esimerkiksi Ruotsista. Logistinen päätoimipisteemme sijaitsee Iisalmen Teollisuuskylässä Parkatilla.

Voit työllistyä meille:

Puutavara-autonkuljettajaksi, jolloin vastaat puutavaran kuljetuksesta asiakkaillemme turvallisesti ja aikataulussa. Tehtäviisi kuuluu puutavaran lastaus ja purku nosturilla tai pelkästään siirtoajot, jolloin lastaus tehdään sinulle valmiiksi. Puutavara-autonkuljettajalta toivomme muutaman vuoden kokemusta puunajosta, voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä CE-ajokorttia. Mutta olemme myös kiinnostuneita kouluttamaan alalle, mikäli tarvittavat ajokortit löytyvät valmiina. Palkkaamme kuljettajia Savo-Karjalan alueelle.

Partasen Kuljetus Oy työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä. Porukkamme on mukavaa ja ammattitaitoista ja yrityksemme on luotettava ja arvostettu. Arvostamme sitä, että kalustosta pidetään hyvää huolta. Työsuhteessa noudatetaan Auto- ja kuljetusalan työehtosopimusta.

Mitä tarjoamme:

– Vakavaraisen ja pysyvän työsuhteen

– Modernin kaluston ja asianmukaiset työvälineet

– Meillä on mukava työilmapiiri, jossa huumori ja hyvä yhteishenki ovat tärkeitä

– Teemme yhdessä kevät- ja syysretkiä erilaisiin tapahtumiin, pikkujouluja unohtamatta sekä tutustumme yhdessä myös yhteistyökumppaneihimme

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Partasen Kuljetus Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, [saija.kattainen@hrmentor.fi](https://saija.kattainen@hrmentor.fi/)

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme: [partasenkuljetus.fi](https://www.partasenkuljetus.fi/)

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Partasen Kuljetus Oy:ssä!

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi/)

Tarjoamme

– Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi) .

Puhelin: 050 555 9127 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Teollisuuskatu 12, Iisalmi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Auto- ja kuljetusalan TES
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:HR Mentor Oy
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi) .