HR Mentor Oy

Laadunvalvoja / Koneenkäyttäjä Nanocomp Oy

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 01.08.2024, 11:44
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Laadunvalvoja / Koneenkäyttäjä Nanocomp Oy

Olemme erittäin kiinnostuneita koneenkäyttäjistä ja laadunvalvojista. Haemme ahkeria, huolellisia ja oma-aloitteisia työntekijöitä optisten komponenttien massavalmistukseen. Jätä meille hakemus, sillä tilauskannan vaihdellessa rekrytoimme useamman kerran vuodessa.

Työhakemusten ensimmäinen vaihe hoidetaan HR Mentorin toimesta. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta.

Nanocomp Oy Ltd on kansainvälisesti toimiva alansa edelläkävijä ja tekninen johtaja, jolla on yli 25 vuoden kokemus mikro- ja nano-optiikasta. Nykyisin yritys on osa taiwanilaista Radiant Opto-Electronics Corporation suuryritystä.

Tärkeimpänä sovellusalueena yritys tarjoaa valojohteita heijastaville näytöille, kuten EPD- ja LCD-näytöt. Lisäksi yritys kehittää ja massavalmistaa erilaisia optisia filmejä valon ohjaukseen esim. autoteollisuus, älykkäät pinnat ja biotunnistus.

Haemme tuotannon työntekijöitä

Koneenkäyttäjiä:

Työtehtävässäsi vastaat rullapaino- tai leikkuulinjaston käytöstä, sisältäen prosessin optimointia ja laadun varmistamista, tuotevaihtoja sekä muita prosessin käyttöön liittyviä työtehtäviä.

Odotamme sinulta:

– Aikaisempaa työkokemusta teollisesta työympäristöstä, tuotantokoneiden tai -linjastojen käytöstä ja valvonnasta

– Kokemus puhdastiloissa työskentelystä katsotaan eduksi

– Teknistä osaamista, esimerkiksi kokemusta autojen huollosta tai ruiskuvalusta

– Valmiutta vuorotyöhön (keskeytymätön 2-vuorotyö)

Laadunvalvojia:

Työtehtäviin kuuluu tuotteiden laadunvalvonta ja poikkeamista raportointi. Työhön annetaan erinomainen perehdytys, joten aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Odotamme sinulta:

– Huolellista ja pitkäjänteistä työotetta

– Tämä työ sopii sinulle, jos pidät tarkkuutta vaativasta työstä, jota saa tehdä itsenäisesti

– Laadunvalvojan tehtävät sopivat hyvin alanvaihtajille tai vaikkapa välivuoden pitäjille, joilla on halua oppia uusia asioita ja saada aivan uudenlaista työkokemusta

– Eduksi katsotaan aiempi kokemus teollisuuden tehtävistä

– Valmiutta vuorotyöhön (keskeytymätön 2-vuorotyö)

Tarjoamme sinulle:

– Ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön

– Mielenkiintoisen työn kansainvälisesti kasvavassa yrityksessä

– Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja edetä urallasi

Työtehtävät voivat olla joko määräaikaisia tai toistaiseksi voimassa olevia, riippuen tehtävästä, johon henkilö valitaan. Koneenkäyttäjän tehtävässä tarvitaan teknistä osaamista, koska työskennellään leikkuulinjalla. Laadunvalvojan tehtävässä tulee olla rauhallinen, tarkka ja motivoitunut. Kerrothan hakemuksessasi kumpi tehtävä sinua kiinnostaa.Työ on siistiä, käytämme hanskoja estääksemme osien rasvajäljet. Työssä ei ole altisteita.

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Nanocomp Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, [saija.kattainen@hrmentor.fi](https://saija.kattainen@hrmentor.fi/)

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme: nanocomp.fi

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Nanocomp Oy:ssä!

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi/)

Joensuun kaupungin Muuttoagentti tarjoaa kauempaa muuttajille veloituksetonta apua mm. sopivan asunnon löytämisessä, puolison työpaikan etsimisessä, lasten koulu- ja harrastusmahdollisuuksien selvittämisessä, vapaa-ajan tekemismahdollisuuksista ym. Ota rohkeasti yhteys Muuttoagenttiimme. Täältä kyllä löytyy apuja ja meillä uudet tulijat otetaan lämpimästi vastaan! Ja mikäli Joensuu ei ole entuudestaan tuttu, käypä vilkaisemassa monta hyvää syytä muuttaa tänne Pohjois-Karjalan pääkaupunkiin: [joensuu.fi/muutameille](https://www.joensuu.fi/muutameille)

Tarjoamme

– Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)

Puhelin: 050 555 9127 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Ensolantie 6

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Teknologiateollisuuden TES
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:HR Mentor Oy
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)