HR Mentor Oy

Kokki Spa Hotel Runni

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 10.09.2024, 10:33
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Kokki Spa Hotel Runni

Olemme kiinnostuneita hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisista. Jätä meille hakemus, sillä alan ammattilaisia rekrytoidaan Spa Hotel Runnille ympäri vuoden. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta.

Liity siis menestyksekkääseen tiimiimme!

Spa Hotel Runni on historiallinen ja tunnelmallinen kylpylähotelli Iisalmessa, jossa yhdistyy rauhoittava luonto, korkeatasoiset palvelut ja perinteet jo vuodesta 1904. Hotellimme tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön rentoutumiseen, hyvinvointipalveluja ja monipuolisen ravintolamaailman, jossa nautitaan skandinaavisista mauista tehtyä rehtiä ruokaa niin á la carte -listalta kuin tilausmenusta. Runni tunnetaan myös monipuolisista tapahtumistaan ja juhlatiloistaan, jotka luovat unohtumattomia elämyksiä asiakkaillemme.

Juuri nyt etsitään kokkia ja työt alkavat marraskuussa 2024

Oletko intohimoinen ja taitava kokki, jolla on useamman vuoden kokemus keittiötyöstä? Etsimme osaajaa, joka vastaa tilaus- ja à la carte -ruokien valmistamisesta ja lisäksi myös maistuvien aamiaisannosten loihtimisesta. Seuraava sesonkimme on joulun aika, joten arvostamme kokemusta myös buffan valmistamisesta. Meillä sinua odottaa mukava tiimi, joka kannustaa ja perehdyttää sinut uusiin tehtäviin.

Odotamme sinulta

– Vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä

– Oma-aloitteisuutta ja reipasta työskentelyotetta

– Hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelykykyä

– Innostusta ja halua kehittyä työssäsi

– Hygieniapassia

– Sijaintimme vuoksi oma auto on välttämätön

Työn ehdot

– Mara-alan TES mukaisen palkan, joka sovitaan erikseen osaamisesi ja kokemuksesi perusteella

– Työvuorot sijoittuvat klo 7 – 22 / tarpeen mukaan, painottuen iltoihin ja viikonloppuihin

– Työtuntien määrä marras-joulukuussa 90 h / 3 vkoa. Sydäntalven aikana keittiötuntien määrä on luonnollisesti vähemmän, mutta vastaavasti joustavalle moniosaajalle laajemmin asiakaspalvelussa töitä riittää, kunnes taas keväästä eteenpäin kokin työ työllistää kokoaikaisesti.

– Työsuhde alkaa marraskuussa tai sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Spa Hotel Runni hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

HUOM! Lisäksi palkkaamme kesätyöntekijöitä kesälle 2025 eli kerro hakemuksessa mitä tehtävää haet ja jätä hakemuksesi jo nyt!

– Kerrosiivoojia

– Tarjoilijoita

– Vastaanottotyöntekijöitä

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, p. 050 555 9128, [saija.kattainen@hrmentor.fi](https://saija.kattainen@hrmentor.fi/)

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi/)

Tarjoamme

– Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)

Puhelin: 050 555 9127 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Runnintie 407, Runni

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Jaksotyö, Joustotyö, Arkisin, Viikonloppuisin, Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Spa Hotel Runni
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)