HR Mentor Oy

Kattopeltiseppä Joensuun Kourutuote – Kestopelti Oy

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 01.08.2024, 10:06
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Kattopeltiseppä Joensuun Kourutuote – Kestopelti Oy

Olemme erittäin kiinnostuneita kokeneista kattopeltisepistä. Jätä meille hakemus, sillä toimintamme kasvaessa rekrytoimme ammattilaisia pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Työhakemusten ensimmäinen vaihe hoidetaan HR Mentorin toimesta. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta.

Liity siis menestyksekkääseen tiimiimme!

Joensuun Kourutuote – Kestopelti Oy on pitkän linjan kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja toimittaa laadukkaita kattopeltejä, peltilistoja sekä kattoturvatuotteita. Tarjoamme kattavat kattoratkaisut ja asennuspalvelut yli 30 vuoden kokemuksella. Tuotteemme valmistetaan kotimaisesta SSABteräksestä, ja kierrätämme kaiken syntyvän metallijätteen. Tehtaamme sijaitsevat Joensuussa ja Kuopiossa, ja toimitamme tuotteet nopeasti ja kustannustehokkaasti ympäri Suomen. Panostamme kestävyyteen, ekologisuuteen ja asiakaslähtöiseen palveluun.

Voit työllistyä meille:

Kattopeltisepäksi / Rakennuspeltisepäksi, jolloin vastaat eri peltityöprojektien valmistuksesta ja asentamisesta. Työhön kuuluu:

– Konesaumakattojen valmistus ja asennus

– Piipunpellitykset ja vesipellitykset

– Julkisivupellitykset

– Räystäskourujen ja kattoturvatuotteiden asennus

Toivomme Sinulta:

– Aikaisempaa kokemusta kattopeltisepän töistä

– B-ajokorttia ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– Hyvää fyysistä kuntoa

– Käsityötaitoja

– Tarkkaa ja laadukasta työnjälkeä

– Hyviä yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta

Työskentely tapahtuu arkisin pääosin klo 7-15.30. Työsuhteessa noudatetaan Pelti- ja teollisuuseristysalan työehtosopimusta. Voit esittää myös palkkatoiveesi työhakemuksen yhteydessä.

Tarjoamme:

– Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, mahdollisuus päästä toteuttamaan merkittäviä työkohteita maakunnassa

– Ammattitaitoisen ja positiivisen ryhmähengen omaavan tiimin

– Nykyaikaiset ja uudet työkoneet

– Työpaikan arvostetussa yrityksessä

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Joensuun Kourutuote – Kestopelti Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, [saija.kattainen@hrmentor.fi](https://saija.kattainen@hrmentor.fi/)

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme: [www.kestopelti.fi](https://kestopelti.fi/)

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Joensuun Kourutuote – Kestopelti Oy:ssa!

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi/)

Joensuun kaupungin Muuttoagentti tarjoaa kauempaa muuttajille veloituksetonta apua mm. sopivan asunnon löytämisessä, puolison työpaikan etsimisessä, lasten koulu- ja harrastusmahdollisuuksien selvittämisessä, vapaa-ajan tekemismahdollisuuksista ym. Ota rohkeasti yhteys Muuttoagenttiimme. Täältä kyllä löytyy apuja ja meillä uudet tulijat otetaan lämpimästi vastaan! Ja mikäli Joensuu ei ole entuudestaan tuttu, käypä vilkaisemassa monta hyvää syytä muuttaa tänne Pohjois-Karjalan pääkaupunkiin: [joensuu.fi/muutameille](https://www.joensuu.fi/muutameille)

Tarjoamme

– Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi) .

Puhelin: 050 555 9127 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Helatie 5

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:HR Mentor Oy
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi) .