HR Mentor Oy

Kahvilatyöntekijä Robert’s Coffee

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 18.09.2024, 15:23
  • Haku päättyy 06.10.2024, 0:00
  • 06.10.2024, 0:00

Kahvilatyöntekijä Robert’s Coffee

Etsimme Robert’s Coffee -ketjun kahvilaan kahvilatyöntekijää Kauppakeskus Iso Myyhyn Joensuuhun. Haluatko olla osa lämminhenkistä perheyritystä?

Kahvilatyöntekijänä huolehdit kahvilan päivittäisistä toiminnoista aina tuotteiden valmistelusta ja esille laittamisesta ensiluokkaiseen asiakaspalveluun.Tehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, tuotteiden paistaminen ja täyttö, erikoiskahvien ja smoothieiden valmistus, kahvilan puhtaanapito sekä astiahuolto. Työ on monipuolista ja ajoittain nopeatempoista, tukenasi on kannustava ja mukava tiimi!

Toivomme sinulta:

– Kokemusta asiakaspalvelusta

– Koulutusta / kokemusta ruoanvalmistustehtävistä

– Kokemusta erikoiskahvien valmistuksesta, tarvittaessa koulutamme sinut baristan työn saloihin

– Kykyä työskennellä itsenäisesti ja joustavasti

– Kykyä oppia nopeasti ja noudattaa ohjeistuksia, mukaan lukien brändin mukaiset ohjeet

– Hygieniapassia

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

– Englannin kielen taitoa

Eduksesi on myös ymmärrys yleisimmistä erikoisruokavalioista sekä kokemus avaus- ja sulkuvuoroista kahvila- tai ravintola-alalla. Tärkeintä on kuitenkin aurinkoinen ja reipas asiakaspalveluasenne!

Työn aloitus: heti tai sopimuksen mukaan
Työaika: alkuun noin 20h/vko, tuntimäärä kasvaa osaamisen karttuessa
Työvuorot sijoittuvat seuraavien aikojen välille: arkisin klo 7.30-19.15, lauantaisin klo 8.30-18.15, sunnuntaisin klo 10.30-16.15

Palkkaus määräytyy Mara-alan työehtosopimuksen ja kokemuksen mukaan. Kts. lisää:[ Mara-alan TES](https://www.pam.fi/tes/matkailu-ravintola-ja-vapaa-ajan-palveluita-koskeva-tyontekijoiden-tyoehtosopimus/).

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen työn perheyrityksessä osana tunnettua kahvilaketjua

– Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi kahvilassa

– Kouluttautumismahdollisuuksia

– Ystävällisen ja kannustavan työyhteisön

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen asiakasyritys hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Robert’s Coffee perustettiin vuonna 1992 Helsingissä, ja sen periaatteena on ollut tarjota asiakkailleen ainutlaatuisia kahvilakokemuksia sekä korkealaatuisia erikoiskahveja ja -tuotteita. Robert’s Coffee yhdistää huolellisesti valitut raaka-aineet, asiantuntevan henkilökunnan ja viihtyisän ympäristön, jossa asiakkaita palvellaan ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. Kahviloissa asiakkaille tarjotaan mahdollisuus nauttia niin klassisia kahvijuomia kuin erikoiskahveja, smoothieita ja erilaisia välipaloja. Arvostamme asiakastyytyväisyyttä ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluaan vastaamaan asiakkaiden odotuksia ja tarpeita.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Wilska, HR Mentor, p. 050 443 4874, paivi.wilska@hrmentor.fi

Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, saija.kattainen@hrmentor.fi

Tarjoamme

– Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)

Puhelin: 050 443 4874 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Torikatu 25, Joensuu

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 20-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Mara-alan TES
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)