HR Mentor Oy

Elementtityöntekijä / Teräsmuottivalmistaja / Pielisen Betoni Oy

  • Sijainti Lieksa
  • Julkaistu 01.08.2024, 11:13
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Elementtityöntekijä / Teräsmuottivalmistaja / Pielisen Betoni Oy

Olemme kiinnostuneita betonialan osaajista Lieksaan ja Outokumpuun, lue lisää.

Huom! Outokumpuun työpaikat täytetty tällä erää ja seuraavan kerran Outokumpuun rekrytoidaan keväällä 2025.

Jätä meille hakemus, sillä rekrytoimme Pielisen Betonille ammattilaisia tähtäimenä pitkäaikainen työsuhde.

Työhakemusten ensimmäinen vaihe hoidetaan HR Mentorin toimesta. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta.

Pielisen Betoni on Suomen suurimpia betoninelementtien valmistajia. Olemme tunnettuja hyvästä laadusta ja toimitusvarmuudestamme. Pielisen Betoni valmistaa betonielementtejä esimerkiksi ontelolaattoja, teräsbetoni- ja jännebetonipalkkeja, pilareita sekä valmisbetonia rakennuskohteiden tarpeisiin. Toiminta-ajatuksemme on betonin täsmällinen toimitus ja tuotteiden kivenkova laatu. Haluamme omalta osaltamme edistää asiakkaiden rakennusprojektien sujuvuutta kannattavasti ja laadukkaasti. Vaalimme kestäviä asiakassuhteita.

Outokummun tehtaamme on runkotehdas, toimitamme pääasiallisesti jännebetonipalkkeja ja pilareita sekä ontelo- ja kuorilaattoja. Lieksan toimipiste on erikoistunut seinäelementtien valmistamiseen.

Voit työllistyä meille:

– Elementtityöntekijäksi (Lieksa tai Outokumpu), jolloin työtehtävät pitävät sisällään mm. muottien kasaamista, raudoitusta ja betonointia sekä jälkitöitä. Haemme ammattitaitoisia tekijöitä, joilla on aiempaa kokemusta betonituote- tai rakennusteollisuuden työtehtävistä, esimerkiksi raudoituksesta. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, päättelykykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme rakennuskuvien lukutaitoa.

Erityisesti Lieksan tehtaalla arvostamme monipuolista osaamista ja halua työskennellä vaihtelevissa työtehtävissä. Voit työllistyä elementtityöntekijäksi ja tarpeen mukaan työskennellä myös sora-autonkuljettajana. Kuljettajan työ edellyttää sinulta yhdistelmäajoneuvokokemusta, voimassa olevaa ammattipätevyyslupaa ja CE-korttia. Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on kaluston korjaus- ja huoltotaitoa.

– Teräsmuottivalmistajaksi (Outokumpu), jolloin tarvitset kokemusta raudan ja levyjen käsittelystä sekä hitsauskokemusta migillä. Sinun ei tarvitse olla luokkahitsaaja, mutta arvostamme käytännön osaamista hitsauksen parissa. Arvostamme kuvanlukutaitoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työskentely tapahtuu arkisin klo 06.00-15.00 (ma-pe 7-15.00), töitä on 8 h/pv ja 40 h/vko.

Työsuhteessa noudatetaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme:

– Päivätyön ja mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

– Turvallisen työympäristön sekä mukavat työkaverit

– Mahdollisuuden kehittää osaamistasi

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Pielisen Betoni Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Kerrothan hakemuksessasi, mihin tehtävään ja mille paikkakunnalle (Lieksa tai Outokumpu) erityisesti haet.

Lisätietoja:

Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, [saija.kattainen@hrmentor.fi](https://saija.kattainen@hrmentor.fi/)

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme: [www.pielisenbetoni.fi](https://www.pielisenbetoni.fi/)

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Pielisen Betoni Oy:ssä!

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi/)

Tarjoamme

– Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)

Puhelin: 050 555 9127 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Lieksa, Outokumpu

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Rakennustuoteteollisuuden TES
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:HR Mentor Oy
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)