Hilla Group Oyj

TAPAHTUMATUOTANNON HARJOITTELIJA, KOKKOLA/HYBRIDI

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 05.08.2024, 9:25
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

TAPAHTUMATUOTANNON HARJOITTELIJA, KOKKOLA/HYBRIDI

Tapahtumatuotannon harjoittelijoita Rohki Eventsille 

Rohki Events – Elämäsi tilaisuus 

 Rohki Events tekee merkityksellisiä tapahtumia rohkeasti, suurella sydämellä ja hyvällä sykkeellä. Järjestämme yleisötapahtumia ja tilaisuuksia ympäri Suomen. 

Rohkin arvoja kuvaa erinomaisesti sanat rohkeus, into ja yhdessä tekeminen. Olemme luova edelläkävijä, kehitymme jatkuvasti ja meillä on myös lupa kokeilla ja oppia. Työstämme välittyy iloinen tekemisen meininki ja suhtaudumme positiivisesti tulevaan.  Tuemme toisiamme työyhteisössä, tunne ja aitous ovat tavaramerkkimme, lisäksi pidämme huolta verkostostamme. 

 Meille on tärkeää, että tapahtumissamme on hyvä tunnelma, elämyksiä, inspiraatiota ja aitoja kohtaamisia.  Haluamme tapahtumien myötä ylittää odotuksia!  Tutustu ja lue lisää rohkievents.fi

Haluaisitko päästä osaksi innovatiivista ja innostavaa joukkoamme? Tuottamaan elämyksiä ja tapahtumia?   

 Rohki Events on osa monimediakonserni Hilla Groupia.

 

 

Rohki Events etsii 

 HARJOITTELIJOITA TAPAHTUMATUOTANNON TEHTÄVIIN 

 TEHTÄVÄ 

Harjoittelussa saat todella kattavan läpileikkauksen Rohki Eventsin liiketoiminnasta ja tapahtuma-alasta.  Tehtäväsi voi  koostua esimerkiksi seuraavista osaamisalueista:

  • Ohjelmatuotannon apu  ja sisältöjen ideointi tapahtumiin

  • Tapahtumatuotannon avustavat tehtävät  ja tapahtumien rakennus paikan päällä

Tehtävät muodostuvat tarkemmin hakijan osaamisen ja opintojen perusteella.  

SINUSTA 

Olethan oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut ja reipas persoona. Tehtävässä tulisi pystyä hallitsemaan kokonaisuuksia ja pitämään monet langat käsissä yhtä aikaa. Työ on vaihtelevaa ja vaatii huolellisuutta.  

Mitä toivomme sinulta 

  • Kiinnostusta tapahtuma-alaa kohtaan 

  • Opintojen suuntaus esimerkiksi liiketoimintaan tai tapahtumatuotantoon  

  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Muu kielitaito (esim. ruotsi) katsotaan eduksi. 

  • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja keskeisten toimisto-ohjelmien hallintaa (Teams, Sosiaalinen media ja muut MS Office- ohjelmat)  

Mahdollisia soveltuvia opintoja ovat esimerkiksi: 

  • Kulttuurituottaja 

  • Tradenomi  

  • Restonomi  

  • Muut tapahtuma-alan korkeakouluopinnot  

TARJOAMME 

Tulet osaksi eläväistä ja rentoa tiimiä, joka tekee tapahtumia intohimolla. Tarjoamme monipuolista ja vaihtelevaa tekemistä tapahtumien parissa.

Harjoittelun toimipaikkana on Kokkola, mutta teemme töitä hybridinä. Osittainen etätyö on mahdollista, mutta edellytämme säännöllistä mahdollisuutta työskennellä toimistollamme Kokkolassa sekä mahdollisuutta tulla mukaan tapahtumiin eri paikkakunnille.  

Toivottavasti kiinnostuit! 

Harjoittelu alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Hakemuksesi voit jättää rekrytointijärjestelmämme kautta 30.9.2024 mennessä osoitteessa hillagroup.fi/tyopaikat  

Haastattelemme hakijoita koko prosessin ajan, ja harjoittelupaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. 

 Jäikö jokin mietityttämään? 

Lisätiedot tapahtumatuotannon harjoittelupaikoista ja hausta:   

 Tapahtumapäällikkö  Niina Palosaari, p.0407185350 ja sähköposti niina.palosaari@hillagroup.fi (Arkisin klo 8-16)

Osaamisalue: , ,

Hilla Group Oyj

Hilla Group Oyj: Pohjois-Suomen suurin mediatalo Hilla Group on monipuolinen ja laaja-alainen mediayhtiö, joka toimii viidessä maakunnassa ja jonka maantieteellinen vaikutusalue kattaa lähes puolet Suomesta. Tehtävämme on luoda elinvoimaa yhdistämällä tieto, elämykset ja ratkaisut sekä niiden tarvitsijat. Tarjoamme yrityksille, yhteisöille, yhteistyökumppaneille ja kuluttajille palveluja menestyksen ja kasvun tueksi.

Teemme sen siksi, että välitämme. Sinusta, meistä ja ympäristöstämme.

Hilla Groupissa osallistetaan, vastuutetaan ja kuunnellaan. Yhdessä tekeminen, turvallinen ilmapiiri, kokeilukulttuurin arvostaminen, monipaikkaisuus ja monimuotoisuus ovat ehdottomasti vahvuuksiamme. Hilla Group on monimediakonserni, joka tavoittaa päivittäin lähes miljoona suomalaista. Kattavaan mediaperheeseemme kuuluu lukuisia säännöllisesti ilmestyvää paikallis-, kaupunki- ja maakuntalehteä sekä useita matkailulehtiä. Mediamme välittävät alueelliset uutiset aamukahvipöytään niin painettuna kuin digipalveluna. Julkaisumme tavoittavat lukijoita Keski-Pohjanmaalta aina Lappiin saakka.

Työpaikoistamme saat saat lisätietoa verkkosivuiltamme https://hillagroup.fi/tyopaikat

Hilla Logistiikan esittely:

Osana Hilla Group konsernia, Hilla Logistiikan kattava verkosto tarjoaa joustavia logistiikkaratkaisuja, korkealla laadulla juuri teidän tarpeidenne mukaan. Hilla Logistiikka huolehtii, että tuotteet, paketit ja julkaisut liikkuvat luotettavasti perille ja että sovitut asiat toteutuvat täsmällisesti.

Meidän kanssamme yhteistyö kantaa. Huolehdimme, että tuotteet, paketit ja julkaisut liikkuvat luotettavasti perille ja että sovitut asiat toteutuvat täsmällisesti.

Hilla Logistiikassa teemme töitä eri aikaan ja eri paikoissa – vaikka työ olisikin itsenäistä, se ei ole yksinäistä.

Työpaikkana Hilla Logistiikka on paikka, jossa arvostamme aina työkaveria. Kuten asiakkaidemmekin kanssa, yhdessä autamme toinen toistamme onnistumaan työssään.

Jopoxin esittely:

Osana Hilla Group konsernia, urheiluseurojen toiminnanohjausjärjestemä Jopox tarjoaa kaikki seuratoiminnan työkalut samassa paketissa.

Toiminnanohjaus - Urheiluseuran toiminnanohjaus onnistuu helposti Jopoxin digitaalisilla työkaluilla, yksi järjestelmä, joka sisältää kaikki tarpeelliset toiminnot.
Kotisivut - Helppokäyttöiset , nykyaikaiset ja laadukkaat kotisivut urheiluseuran ja joukkueiden/ryhmien tarpeisiin.
Laskutus ja talous - Laskuta seurasi jäsenet helposti Jopoxista. Myös joukkueet ja ryhmät voivat laskuttaa omia jäseniään sekä tuottaa kirjanpitoaineistoa seuralle.
Viestintä - Jopoxissa urheiluseuran viestintä – niin ulkoinen kuin koko seurayhteisön sisäisen viestintä – hoituu tehokkaasti.
Jäsenrekisteri - Sähköinen jäsenrekisteri pitää seuran ja joukkueen/ryhmän tiedot aina ajan tasalla ja suojattuna.
Kalenterit - Joukkueiden/ryhmien ja jäsenten ajanhallintaa Jopox-kalenterilla kaudesta toiseen.
Jopox Pukukoppi - Joukkueen/ryhmän sisäinen viestintäkanava – urheilijoille ja harrastajille, vanhemmille ja toimihenkilöille.
Jopox mobiilisovellus - Maksuttomassa mobiilisovelluksessa Jopoxin palvelut kulkevat mukana kaikkialla.
Tiedonhallinta - Urheiluseuran tiedonhallinnan sähköiset työkalut helpottavat kaikkia – niin urheilijoita, vanhempia, joukkueita/ryhmiä kuin toimihenkilöitäkin.
Ilmoittautumiset ja lomakkeet - Kerää ilmoittautumia ja maksuja kouluihin, kerhoihin sekä muihin tapahtumiin. Ohjaa henkilötiedot suoraan seuran rekisteriin.