Hilla Group Oyj

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LOGISTIIKKA

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 12.08.2024, 9:00
  • Suljettu 09.09.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LOGISTIIKKA

Hilla Logistiikka Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja monipuolisia logistiikka- sekä jakeluratkaisuja. Nyt kaipaamme lisävahvistusta logistiikan tuotteiden myyntiin. 

Toisin sanoen haemme vakituiseen työsuhteeseen  
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme energistä ja tuloshakuista B2B myyntipäällikköä liittymään dynaamiseen tiimiimme! Jos olet kunnianhimoinen myynnin ammattilainen, joka haluaa kehittyä ja kasvaa alan huipuksi, tämä voi olla juuri sinun mahdollisuutesi. 

 

Tehtäväsi 

B2B myyntipäällikkönä vastaat uusien ja nykyisten asiakkuuksien hallinnasta ja kehittämisestä tehtävän alussa logistiikan myynnissä. Osan ajan työstäsi myyt myös muita Hilla Group -konsernin mediamyyntiratkaisuja.  

Logistiikan tuotteiden myynti on uusi toiminto myös meille ja tämä antaa sinulle loistavan mahdollisuuden toteuttaa osaamista ja ideoita toiminnan kehittämiseksi. Myynnistä meillä on rautaista kokemusta sekä osaamista ja iso myynnin tiimi ympärilläsi antaa tukea työssäsi.  

Meillä on kattava Hilla Logistiikan jakeluverkosto ja tehtäviisi kuuluu myydä jakelupalveluitamme yritysasiakkaille. 

 
Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu: 

  • Aktiivinen asiakaskontaktointi, aktiivinen uusasiakashankinta ja asiakassuhteiden ylläpitäminen 

  • Logististen jakeluratkaisujen esittely ja myyminen yritysasiakkaille 

  • Asiakkaiden tarpeiden analysointi sekä ratkaisuehdotukset 

  • Tarjousten ja sopimusten laatiminen 

  • Myyntitavoitteiden saavuttaminen ja kannustavan palkkaustapamme kautta, myös ylittäminen 

Tehtävän hoitamiseksi tarvitset vähintään B-luokan ajokorttia, sillä asiakkaita tavataan myös kasvotusten. 

Työskentelypaikka tässä tehtävässä on joko Tampere tai Kokkola ja käytössäsi konsernin joustava etätyömalli. Asiakastapaamiset vaativat matkustusta erityisesti Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Uusimaan ja Päijät-Hämeen alueille. 

 

Odotamme sinulta 

  • Kokemusta B2B myynnistä 

  • Itsenäistä työskentelyotetta ja oma-aloitteisuutta 

  • Erinomaisia neuvottelu- ja viestintätaitoja 

  • Asiakkaan tarpeiden tunnistamista 

  • Aktiivisuutta löytää uusia asiakkuuksia 

  • Tuloshakuisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta 

  • Innovatiivisuutta ja halua kehittää uusia myyntistrategioita

 

Tarjoamme sinulle 

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn dynaamisessa työympäristössä 

  • Mahdollisuuden kehittää ammatillisia taitojasi ja edetä urallasi 

  • Kannustavan palkkauksen 

  • Mukavan ja osaavan työyhteisön tuen 

  • Modernit työvälineet ja mahdollisuudet kouluttautua tehtävässä menestymisen tueksi 

 

Me Hilla Groupissa tarjoamme sinulle mielenkiintoista tekemistä osana kehittyvää yritysmyynnin tiimiä. Tueksesi saat laajan verkoston osaavia työkavereita ympäri konsernia. 

Tarjoamme sinulle kattavan paketin henkilöstöetuja ja työssäsi voit hyödyntää joustavaa etätyökäytäntöämme. 

Meille jokainen tekijä on tärkeä ja saa kantaa vastuuta. Meillä sinua arvostetaan juuri omana itsenäsi! 

 

Kiinnostuitko? Hienoa! 

Jos tunnet, että tämä voisi olla seuraava askel urallasi, lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 8.9.2024 mennessä osoitteessa hillagroup.fi/tyopaikat. 

Haluaisimme kuulla hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään! 

Työn alkamisajankohdan voimme sopia. Mutta älä aikaile hakemuksen kanssa, sillä aloitamme haastattelut tarvittaessa jo hakuaikana. 

 

Jäikö jokin mietityttämään? 

Lisätietoja saat tehtävän esihenkilöltä, sisältömarkkinointipäällikkö Hannu Lehdolta, p. 050 598 2066 tai hannu.lehto@hillagroup.fi

 

Tarkemmin yhtiöstämme 

Hilla Logistiikassa on lopulta kyse ihmisistä, ei tavaroista. Palvelemme asiakkaitamme aina henkilökohtaisesti ja teemme yhteydenoton helpoksi. Räätälöimme palvelumme moniin eri tarpeisiin, jotta asiakkaamme saa meiltä aina tehokkaimmat ratkaisut. 

Tiedämme asiakkaamme puolesta, miten toimiva logistiikkaketju käytännössä muodostuu. Keskustelemalla asiakkaan kanssa neuvomme juuri hänelle parhaimmat tavat ja sopivimmat reitit. Yhdessä autamme toinen toistamme onnistumaan työssään. 

Markkinoijille Hilla Group -konserni tarjoamme monipuolisia markkinointi- ja mediamainontaratkaisuja. Tavoitteenamme on auttaa kaikkia yritys- ja yhteisöasiakkaitamme menestymään olemalla paikallinen, helppo ja tehokas mainoskumppani koko toimialueellamme. 

Lue lisää meidän yhteisöstä https://hillagroup.fi/sinulle/tyonhakija/ 

Osaamisalue:

Hilla Group Oyj

Hilla Group Oyj: Pohjois-Suomen suurin mediatalo Hilla Group on monipuolinen ja laaja-alainen mediayhtiö, joka toimii viidessä maakunnassa ja jonka maantieteellinen vaikutusalue kattaa lähes puolet Suomesta. Tehtävämme on luoda elinvoimaa yhdistämällä tieto, elämykset ja ratkaisut sekä niiden tarvitsijat. Tarjoamme yrityksille, yhteisöille, yhteistyökumppaneille ja kuluttajille palveluja menestyksen ja kasvun tueksi.

Teemme sen siksi, että välitämme. Sinusta, meistä ja ympäristöstämme.

Hilla Groupissa osallistetaan, vastuutetaan ja kuunnellaan. Yhdessä tekeminen, turvallinen ilmapiiri, kokeilukulttuurin arvostaminen, monipaikkaisuus ja monimuotoisuus ovat ehdottomasti vahvuuksiamme. Hilla Group on monimediakonserni, joka tavoittaa päivittäin lähes miljoona suomalaista. Kattavaan mediaperheeseemme kuuluu lukuisia säännöllisesti ilmestyvää paikallis-, kaupunki- ja maakuntalehteä sekä useita matkailulehtiä. Mediamme välittävät alueelliset uutiset aamukahvipöytään niin painettuna kuin digipalveluna. Julkaisumme tavoittavat lukijoita Keski-Pohjanmaalta aina Lappiin saakka.

Työpaikoistamme saat saat lisätietoa verkkosivuiltamme https://hillagroup.fi/tyopaikat

Hilla Logistiikan esittely:

Osana Hilla Group konsernia, Hilla Logistiikan kattava verkosto tarjoaa joustavia logistiikkaratkaisuja, korkealla laadulla juuri teidän tarpeidenne mukaan. Hilla Logistiikka huolehtii, että tuotteet, paketit ja julkaisut liikkuvat luotettavasti perille ja että sovitut asiat toteutuvat täsmällisesti.

Meidän kanssamme yhteistyö kantaa. Huolehdimme, että tuotteet, paketit ja julkaisut liikkuvat luotettavasti perille ja että sovitut asiat toteutuvat täsmällisesti.

Hilla Logistiikassa teemme töitä eri aikaan ja eri paikoissa – vaikka työ olisikin itsenäistä, se ei ole yksinäistä.

Työpaikkana Hilla Logistiikka on paikka, jossa arvostamme aina työkaveria. Kuten asiakkaidemmekin kanssa, yhdessä autamme toinen toistamme onnistumaan työssään.

Jopoxin esittely:

Osana Hilla Group konsernia, urheiluseurojen toiminnanohjausjärjestemä Jopox tarjoaa kaikki seuratoiminnan työkalut samassa paketissa.

Toiminnanohjaus - Urheiluseuran toiminnanohjaus onnistuu helposti Jopoxin digitaalisilla työkaluilla, yksi järjestelmä, joka sisältää kaikki tarpeelliset toiminnot.
Kotisivut - Helppokäyttöiset , nykyaikaiset ja laadukkaat kotisivut urheiluseuran ja joukkueiden/ryhmien tarpeisiin.
Laskutus ja talous - Laskuta seurasi jäsenet helposti Jopoxista. Myös joukkueet ja ryhmät voivat laskuttaa omia jäseniään sekä tuottaa kirjanpitoaineistoa seuralle.
Viestintä - Jopoxissa urheiluseuran viestintä – niin ulkoinen kuin koko seurayhteisön sisäisen viestintä – hoituu tehokkaasti.
Jäsenrekisteri - Sähköinen jäsenrekisteri pitää seuran ja joukkueen/ryhmän tiedot aina ajan tasalla ja suojattuna.
Kalenterit - Joukkueiden/ryhmien ja jäsenten ajanhallintaa Jopox-kalenterilla kaudesta toiseen.
Jopox Pukukoppi - Joukkueen/ryhmän sisäinen viestintäkanava – urheilijoille ja harrastajille, vanhemmille ja toimihenkilöille.
Jopox mobiilisovellus - Maksuttomassa mobiilisovelluksessa Jopoxin palvelut kulkevat mukana kaikkialla.
Tiedonhallinta - Urheiluseuran tiedonhallinnan sähköiset työkalut helpottavat kaikkia – niin urheilijoita, vanhempia, joukkueita/ryhmiä kuin toimihenkilöitäkin.
Ilmoittautumiset ja lomakkeet - Kerää ilmoittautumia ja maksuja kouluihin, kerhoihin sekä muihin tapahtumiin. Ohjaa henkilötiedot suoraan seuran rekisteriin.