HiljainenRekry

Myyntineuvottelija

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 10.10.2024, 14:22
  • Haku päättyy 31.10.2024, 12:00
  • 31.10.2024, 12:00

Myyntineuvottelija

Etsitään myyntineuvottelijaa etätyöhön, TES:sin tuntipalkka!

Hei sinä energinen, sujuvasanainen ja ihmisten välisestä kanssakäynnistä pitävä henkilö. Etsitkö merkityksellistä työtä? Haluatko edistää hyvää, muuttaa maailmaa parempaan suuntaan ja vaikuttaa työlläsi myös yhteiskunnallisesti? Haluatko ansaita tasaista ja turvallista tuntipalkkaa erittäin motivoivin bonuslisin? Ja olet parhaimmillasi etätyössä /hybridityössä? Jatka lukemista, jos osuimme oikeaan!

Etsimme nyt Tukilinjan myyntitiimiin energistä, positiivista ja tuloshakuista myyntineuvottelijaa. Työ on joustavaa ja työajat voidaan räätälöidä jokaiselle sopiviksi. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä etänä.

Keitä me olemme?
Tukilinjan tavoite on tukea vammaisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisten yhdenvertaisuutta ja osallisuutta. Myönnämme apurahoja koulutukseen, työllistymiseen ja aktiiviseen elämään. Tukitoimintamme mahdollistaa julkaisemamme erityisaikakausilehden myynti ja saamamme lahjoitukset. Myyntineuvottelijanamme olet tärkeä osa työmme edistämistä!

Myyntineuvottelijana myyt Tukilinjalehden tilauksia kotitalouksiin ja yrityksiin, uusille ja nykyisille tilaajille. Työhön annetaan hyvä koulutus, ja tässä tehtävässä pärjää ahkeruudella ja reippaalla asenteella aiempaa kokemusta myyntityöstä tai puhelinmyynnistä ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Perusosaaminen tietoteknisissä asioissa on oltava kunnossa.

Tarjoamme sinulle:

– Merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn
– Hyvän perehdytyksen
– Kannustavan työyhteisön
– Etätyön voit työskennellä paikkariippumattomasti!
– Työterveyspalvelut
– Liikunta- ja kulttuuriedun
– Kokoaikatyön 7,5 h / pvä tai osa-aikatyön 20 h / vko.

Palkkaus kaupan alan TES:n mukainen tuntipalkka, jonka lisäksi maksetaan laatubonukset. (Palkka omista tavoitteista ja työtunneista riippuen noin 2000 4000 euroa/kk)

Kiinnostuitko? Tule edistämään asennemuutosta ja tukitoimintaa ja jätä hakemus ja CV HiljainenRekry-palveluun. Haastattelemme sinut, ja kerromme lisää työstä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Jätä hakemus ja CV HiljainenRekry-palveluun.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: