Hesburger

Ravintolatyöntekijä Hesburger Kouvola Tornionmäki S-market Drive-in, Kouvola

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 24.07.2024, 14:00
  • Suljettu 12.08.2024, 5:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ravintolatyöntekijä Hesburger Kouvola Tornionmäki S-market Drive-in, Kouvola

Haussa on vakituiseen ja osa-aikaiseen (60 h/3vko) työsuhteeseen

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ,

HESBURGER TORNIONMÄKI

Työnkuvaan kuuluu huolehtia Hesburgerin asiakaslupauksen toteutumisesta niin laadun, palvelun kuin siisteydenkin osalta. Ravintolatyöntekijä osallistuu asiakaspalvelun lisäksi tuotteiden valmistukseen ja ravintolan siisteyden normaaliin ylläpitoon. Osaamisen karttuessa myös varastosta huolehtiminen ja ravintolan omavalvonta tulevat tutuiksi.

Odotamme sinulta:

👉 NOPEATEMPOISUUTTA JA KYKYÄ OPPIA UUTTA. Ravintolatyöntekijä on innostunut ja reipasotteinen henkilö, joka käärii hihansa aina kun uusi työtehtävä tulee vastaan. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, kunhan on halua oppia!

🌞 AURINKOISTA ASIAKASPALVELUASENNETTA. Teemme työtämme asiakkaitamme varten ja palvelemme heitä aamupäivästä myöhäisiltaan saakka. Työaikojen suhteen olemme valmiit joustamaan mahdollisuuksien mukaan, mutta lähtökohtaisesti jokaisen työntekijän pitäisi olla valmis työskentelemään kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta.

Me tarjoamme Sinulle:

✅ Vauhdikkaan, opettavaisen ja asiakaspalvelupainotteisen työn.

✅ Kannustavat työkaverit hyvien kulkuyhteyksien päässä ilman aikaisia aamuherätyksiä!

✅ Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisen, alan aiempaan kokemukseen perustuvan palkan (7,97 €/h–12,67 €/h) ja vakituisen työsuhteen.

✅ KSO:n ja S-ryhmän ylivoimaiset henkilökuntaedut, joista esimerkkinä 25 % alennus ravintolaostoista ja henkilökuntahintaiset hotellihuoneet. Lisäksi tarjoamme ePassin kulttuuri- ja liikuntaharrastuksiesi tueksi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi sähköisen hakukanavamme kautta TÄÄLTÄ. Hakuaikaa on su 11.8.2024 saakka. Haastattelut aloittamme todennäköisesti jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Linda Wendelin numerossa 010 7624 892.

Osaamisalue: