Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy

Viemärien sukittaja, OULU

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 14.10.2024, 8:24
  • Haku päättyy 04.11.2024, 0:00
  • 04.11.2024, 0:00

Viemärien sukittaja, OULU

Haemme asiakasyrityksellemme Ouluun sukittajaa. Työt alkaa heti kun sopiva tekijä löytyy. Alkuun töitä tarjolla täydet tunnit vähintään 3vko ajan, jonka jälkeen asiakasyrityksen tarpeen mukaan. Mahdollisuus kuitenkin pitkään työsuhteeseen. Palkkaus talotekniikka-alan LVI-toimialan TES mukaisesti / neuvoteltavissa. Tarjoamme työntekijöillemme Epassin!

Työkohteet sijaitsevat Oulun seudulla. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välisenä aikana.

Odotamme sinulta:

* Aikaisempaa kokemusta viemärin sukittajan työtehtävistä
* Työturvallisuuskorttia
* Työtä pelkäämätöntä ja reipasta asennetta
* Kykyä toimia tiimissä, mutta myös itsenäisesti
* Ajokortti (B) katsotaan eduksi

Asiakkaastamme, työstä ja Duuri-tiimistä työnantajana (sekä tarjoamistamme henkilöstöeduista, mm. Epassi!) pääset kuulemaan haastattelussa lisää.

Täytä hakemus kotisivuillamme, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan aika työhaastattelulle. Haastattelut aloitetaan heti ja valinta saatetaan tehdä jo hakuaikana. Odotamme hakemustasi!

Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy (3107190-1)

Duuri-tiimi on uuden ajan vuokratyöfirma, jonka missio on tuoda sujuvuutta työmarkkinoille. Toivomme voivamme yllättää työntekijämme positiivisella kokemuksella vuokratyöstä. Yritämme satsata siksi sitoutumista lisääviin tekijöihin. Viime tyytyväisyyskyselyssä NPS (Suosittelisitko Duuri-tiimiä työnantajana) oli 93/100. Olemme yksityisomisteinen kasvava yritys ja tällä hetkellä työllistämme muutaman kymmenen ihmistä eri puolilta Suomea, suurin osa Hämeestä. Eteläisimmät työt ovat PK-seudulla ja Pohjoisimmat Pudasjärvellä ja Yli-Iissä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: