Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy

Tekninen myyjä, vakkaripaikka, OULU

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 10.10.2024, 8:56
  • Haku päättyy 04.11.2024, 0:00
  • 04.11.2024, 0:00

Tekninen myyjä, vakkaripaikka, OULU

Haemme asiakasyrityksellemme Ouluun teknistä myyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat toistaiseksi. Palkkaus kaupanalan työehtosopimuksen mukaisesti, 12,19-13,86€/h. Tarjoamme työntekijöillemme Epassin!

Töitä on tarjolla kokoaikaisesti, mahdollisuus neuvotella myös osa-aikaisesta työajasta.

Työtehtäviin kuuluu myynti- ja asiakaspalvelutyö myymälässä. Asiakasyritys käy kauppaa pääasiassa yritysasiakkaiden kanssa. Myytävät tuotteet ovat toimistotarvikkeita ja niihin liittyviä muita tuotteita. Lisäksi työnkuvaan kuuluu varaston puolella tehtävät työt (tavaran vastaanotto, varaston ylläpito, lähtevän tavaran luovuttaminen, verkkokauppakeräily jne). Eduksi katsotaan ajokortti (B), jotta voi firman autolla kuljettaa tavaraa.

Tehtävä edellyttää erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja kaupallista työkokemusta. Työssä käytetään erilaisia tietokoneohjelmia mm. varastonhallintaan ja verkkokauppaan liittyen, joten näiden kanssa täytyy myöskin tulla toimeen.

Asiakkaastamme, työstä ja Duuri-tiimistä työnantajana (ja tarjoamistamme henkilöstöeduista, mm. Epassi) pääset kuulemaan työhaastattelussa lisää.

Mikäli itsenäinen ja vastuullinen työ kiinnostaa, täytä hakemus kotisivuillamme niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan aika työhaastattelulle. Haastattelut aloitetaan heti ja paikka saatetaan täyttää jo hakuaikana.

Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy (3107190-1)

Duuri-tiimi on uuden ajan vuokratyöfirma, jonka missio on tuoda sujuvuutta työmarkkinoille. Toivomme voivamme yllättää työntekijämme positiivisella kokemuksella vuokratyöstä. Yritämme satsata siksi sitoutumista lisääviin tekijöihin. Viime tyytyväisyyskyselyssä NPS (Suosittelisitko Duuri-tiimiä työnantajana) oli 93/100. Olemme yksityisomisteinen kasvava yritys ja tällä hetkellä työllistämme muutaman kymmenen ihmistä eri puolilta Suomea, suurin osa Hämeestä. Eteläisimmät työt ovat PK-seudulla ja Pohjoisimmat Pudasjärvellä ja Yli-Iissä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: