Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

Verkkoarkkitehti Hybridi-infra tiimiin

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 22.10.2024, 12:35
  • Haku päättyy 15.11.2024, 23:59
  • 15.11.2024, 23:59

Verkkoarkkitehti Hybridi-infra tiimiin

Olemme suomalainen, yksityisomisteinen ICT-ratkaisuja ja palveluita tarjoava kasvuyritys. Toimintamme lähtökohtia ovat tehokkuus ja laatu. Tavoitteemme on kohdentaa tehokkuudella säästetty aika suoraan asiakaspalveluun ja myyntiin. Olemme ylpeitä kasvustamme: liikevaihtomme oli vuonna 2023 noin 36 miljoonaa euroa ja meillä on töissä yli 120 IT-alan ammattilaista.

Meillä on toimintaa Espoossa, Kokkolassa, Kouvolassa, Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Porvoossa, Seinäjoella, Jyväskylässä ja Tampereella. Toimitamme palveluitamme valtakunnallisesti yhdessä toimivan yhteistyöverkostomme kautta. Unelmamme on olla alueiden halutuin ICT-alan myynti- ja palveluorganisaatio.

Tärkein voimavaramme kasvun toteuttamisessa on henkilöstömme. Haluamme olla alueemme ja toimialamme halutuin työpaikka, jossa on hyvä tekemisen meininki. Panostamme erityisesti hyvään henkilöjohtamiseen ja sitä kautta jokaisen työntekijämme hyvinvointiin.

Haluatko olla asiakkaidemme arjen sankari? Liity joukkoomme.

Etsimme asiakkaallemme Printcom Center Oy:lle

VERKKOARKKITEHTIÄ HYBRIDI-INFRA TIIMIIN

Etsimme kokenutta verkkoarkkitehtiä liittymään Hybrid Infrastructure -tiimiimme. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia IT-palveluita, mikä näkyykin erinomaisessa asiakastyytyväisyydessämme ja nopeassa kasvussamme.

Tehtävässäsi toimit verkkoarkkitehtina, tukien asiakasprojektien myyntiä, suunnittelua ja käyttöönottoa. Olet keskeisessä roolissa sekä tuotteistettujen palveluidemme käyttöönotossa että asiakaskohtaisten projektien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Toimipisteesi voi sijaita seuraavissa kaupungeissa: Espoo, Jyväskylä, Kouvola, Porvoo, Lahti, Lappeenranta, Kotka, Seinäjoki tai Tampere. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöhön sekä kattavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

* Luontaista kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja ratkaisukeskeistä asennetta
* Vankkaa kokemusta projektityöskentelystä
* Kykyä toimia nopeatempoisessa moniasiakasympäristössä
* Motivaatiota kehittyä ja rohkeutta ottaa vastuuta
* Erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja

Tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa tehtävää sopivaksi valitulle henkilölle, erikoisosaamista kaikilla teknisillä osa-alueilla ei vaadita.

Arvostamme erityisesti kokemusta seuraavista:

* Verkkojen ratkaisusuunnittelu
* Lähiverkkojen (LAN) ja kytkimien konfigurointi ja ylläpito
* WLAN-verkkojen konfigurointi ja ylläpito
* Palomuurien konfigurointi ja ylläpito
* VPN-ratkaisujen suunnittelu ja ylläpito
* Verkon tietoturvallisuuden ja suorituskyvyn optimointi
* Reititys ja konesaliverkot

Käytössämme olevia teknologioita:

* Watchguard, Fortinet, Palo Alto -palomuurit
* HPE Aruba, Fortinet, Cisco Meraki -kytkimet
* Ubiquiti Unifi, Aruba -WLAN
* FortiCloud, Aruba Central, Watchguard Cloud -keskitetty hallinta
* BGP, OSPF, IS-IS -reititysprotokollat
* VPN-tunnelit ja IP-suunnittelu

Tarjoamme joustavat työskentelymahdollisuudet, kattavan koulutustuen ja mahdollisuuden kasvaa osana dynaamista ja nopeasti kehittyvää IT-palveluyritystä. Hae mukaan ja auta meitä rakentamaan Suomen parhaat IT-palvelut.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä moniasiakasympäristössä, alan parhaat työkalut ja kattavat henkilöstöedut. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kannustamme oppimiseen sekä urakehitykseen. Hae nyt ja liity Printcom Center Oy:n huipputiimiin! Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen

KIINNOSTUITKO? Mahtavaa! Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,