Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

Tuotantotyöntekijöitä

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 01.10.2024, 12:51
  • Haku päättyy 22.10.2024, 0:00
  • 22.10.2024, 0:00

Tuotantotyöntekijöitä

Onko sinulla jo vähän kokemusta tuotannon töistä ja halua kasvattaa osaamistasi? Oletko valmis aloittamaan työt nopealla aikataululla? Tässä voisi olla sinulle osuva paikka!

Etsimme asiakasyritykseemme reippaita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Hyvinkäälle.

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa erilaisten laitteiden purkamista ja materiaalien lajittelua. Tehtävä on aluksi määräaikaisuus Henkilöstöpalvelu Heimon kautta. Tarjoamme mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mitä toivomme hakijalta?

Sinun ei tarvitse olla valmis paketti vastaavalla työhistorialla. Tärkeintä on halusi oppia. Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys työpaikan saamiseksi.

Työkalut pysyvät joten kuten käsissäsi ja toimit itseohjautuvasti. Työ kysyy tekijältään hyvää fyysistä kuntoa ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Töitä tehdään myös ulkona, eli olethan säänkestävä. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

Mitä tarjoamme:

– Kattavan perehdytyksen työtehtäviin

– Asianmukaiset työvaatteet ja työvälineet

– Säännölliset työajat ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen työpaikkaan

– Tässä työssä palkkasi on teknologiateollisuuden TES:n perustuva, noin 12,5-14,5€/h aikaisemmasta kokemuksestasi riippuen. Osaamisesi karttuessa sinulla on mahdollisuus kasvattaa myös tilipussisi kokoa.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5115, melissa.virtanen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: