Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

Jäsenkoordinaattori

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 09.10.2024, 15:05
  • Haku päättyy 24.10.2024, 23:59
  • 24.10.2024, 23:59

Jäsenkoordinaattori

Kiinteistöliitto Päijät-Häme ry on kiinteistönomistajien edunvalvoja, jolla on yhteisöjäseniä lähes 2000. Tärkeimmät jäsenpalvelut ovat koulutus, neuvonta ja tapahtumat.

Haluatko olla keskeisessä roolissa kehittämässä ja ylläpitämässä jäsenpalveluita ja tapahtumia? Onko sinulla kokemusta hallinnosta, viestinnästä ja tapahtumien järjestämisestä?

Etsimme nyt sosiaalista ja kehittämisorientoitunutta

JÄSENKOORDINAATTORIA

vahvistamaan Kiinteistöliitto Päijät-Häme ry:n tiimiä.

Etsimme motivoitunutta, oma-aloitteista ja osaavaa jäsenkoordinaattoria vastaamaan jäsenpalveluiden ja tapahtumien suunnittelusta sekä hallinnollisista tehtävistä yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.

Tehtäväsi:

* Kehität hallinnon ja viestinnän prosesseja
* Vastaat tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta
* Tuotat markkinointimateriaalit mm. uutiskirjeet, someviestintä
* Huolehdit jäsenrekisterin ylläpidosta ja toimiston asiakaspalvelusta
* Vastaat taloushallinnosta, kuten laskutuksesta ja raportoinnista

Toivomme sinulta:

* Kokemusta hallinnosta ja viestinnästä
* Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta
* Kykyä verkostoitua ja esiintyä tapahtumissa
* Taitoa hoitaa taloushallintoa ja jäsenrekisteriä
* Suomen lisäksi englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivisuutta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Nautit työn hektisyydestä, mutta osaat tarttua myös rutiineihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan marras-joulukuun vaihteessa 2024. Työssä on täydet viikkotunnit ja tapahtumat voivat sijoittua ilta-aikaan. Työsuhde on alkuun kuusi (6) kuukautta vuokratyösuhde Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, mutta sen jälkeen mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Jos olet esiintymiskykyinen, kielitaitoinen ja kehittämishenkinen sekä nautit monipuolisista tehtävistä, niin täytäthän hakemuksen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Liitäthän mukaan myös hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen. Ensimmäinen haastattelu tapahtuu videohaastatteluna. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 02.12.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,