Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

Àla carte kokki Messilään

  • Sijainti Hollola
  • Julkaistu 14.10.2024, 9:49
  • Haku päättyy 04.11.2024, 23:59
  • 04.11.2024, 23:59

Àla carte kokki Messilään

Etsimme Messilään talvisesongiksi ammattitaitoista ja sitoutunutta

ÀLA CARTE KOKKIA

Onko sinulla intohimoa ja kokemusta hyvän ruoan valmistamiseen? Motivaatiota luoda unohtumattomia makuelämyksiä? Onko työotteesi ripeä ja itseohjautuva, sekä asenteesi joustava ja oma-aloitteinen? Löytyykö sinulta kykyä työskennellä kiireenkin keskellä asiakaspalveluhenkisesti?

Mikäli vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, niin saatat olla etsimämme ála carten ammattilainen.

Tällaiselle kokille on töitä koko sesongiksi n. 30 h/viikko tai sen mukaan, mitä olet halukas tekemään.

Töitä on kaikissa Messilän ravintoloissa, mutta pääasiallinen työpaikka on Kartanon keittiö. Kartanossa valmistat mm. neljän ruokalajin lautasannoksia huippu raaka-aineista kokousvieraille tai juhlaillallisen pikkujouluväelle. Aamupalat, Àla carte ja lounasannokset luonnistuvat sinulta erinomaisesti ja pizzankin valmistat käden käänteessä. Tunnet keittiörytmin jo kokemuksen kautta ja olet tiimipelaaja, sekä pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Messilässä sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja antaa omasta osaamisestasi parhaat palat.

Tarjoamme sinulle kollegoiksi Messilän rennon, ammattitaitoisen ja huumorintajuisen työporukan! Henkilökuntaetuna mm. kausikortti Messilään! Ajokortti ja auto on hyödyksi, sillä julkinen liikenne kulkee Messilään heikosti.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen www.hpheimo.fi , kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen p. 044 777 5102, etunimi.sukunimi@hpheimo.fi .

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-120 tuntia kuukaudessa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: