Henkilöstöliiga Turku Oy

Työntömastotrukinkuljettaja

  • Sijainti Lieto
  • Julkaistu 15.10.2024, 8:28
  • Haku päättyy 29.10.2024, 23:59
  • 29.10.2024, 23:59

Työntömastotrukinkuljettaja

Asiakkaamme etsii työntömastotrukinajotaitoisia varastotyöntekijöitä!

Asiakasyrityksellämme on yli 25 vuoden kokemus ja osaaminen logististen palveluiden tuottajana. Tämä takaa heidän asiakkailleen palveluiden korkean laadun ja kustannustehokkuuden. Asiakkaamme tarjoaa kaiken kokoiset palvelut nopeasti ja joustavasti kaikkina aikoina, oli sitten kyse varastoinnista, terminaalitoiminnasta, tuotantologistiikasta, jalostuksesta, kuljetuksista tai huolinnasta.

Työn kuvaus:

Työtehtäviin kuuluu laajasti erilaisia varastopuolen tehtäviä, kuten tavaran vastaanottoa, lastausta, keräilyä ja hyllytystä. Töitä tehdään sekä käsin että työntömastotrukkia käyttäen. Töitä tehdään erilaisten verkkokaupan tuotteiden parissa. Keräiltävät, pakattavat tai purettavat tuotteet ovat esimerkiksi astioita, sisustustuotteita, hiushoitotarvikkeita, tekstiilejä, juomia tai kuivaruokaa.
Tuotteet voivat olla toisinaan painavia ja nopeatahtinen työ sisältää paljon nostelua sekä purkamista, joten työssä pärjääminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja jonkin verran voimaa.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa, pääsääntöisesti klo 8-16.

Odotamme:

Etsimme jo osaavaa varastotyöntekijää, jolla on jonkin verran kokemusta työntömastotrukilla työskentelystä. Myös muu työkoneilla ja trukeilla ajo katsotaan ehdottomasti eduksi! Mahdollinen aiempi kokemusta jonkin varastohallintajärjestelmän käytöstä on plussaa. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, tarkkaa työotetta ja halua kehittyä varastoalalla. Arvostamme myös positiivista asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja!

Tarjoamme:

Tarjolla on mielenkiintoinen työ varastoympäristössä. Saat tehtäviin hyvän perehdytyksen sekä työn tueksi mukavan työyhteisön. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä vielä paremmaksi alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti Hae tehtävää kohdasta sekä löydät ilmoituksen myös kotisivuiltamme.
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori