Henkilöstöliiga Turku Oy

Tuotantotyöntekijä

  • Sijainti Naantali
  • Julkaistu 01.10.2024, 14:55
  • Haku päättyy 26.10.2024, 0:00
  • 26.10.2024, 0:00

Tuotantotyöntekijä

Etsimme tuotantotyöntekijää elintarviketeollisuuden tehtäviin.

Suomen Sillikonttori on suomalainen, vuonna 2015 perustettu sillinjalostusyritys. Yrityksen missiona on palauttaa kunniaan perinteinen suomalainen sillinjalostus tuomalla markkinoille parhaalla osaamisella parhaista raaka-aineista valmistettuja sillituotteita. Sillit pyydetään vastuullisesti ja laatuajattelu kattaa koko tuotantoketjun. Sillikonttori sijaitsee Rymättylän Röölän sillisatamassa.

Työn kuvaus:

Tehtävässäsi pääset tarttumaan monipuolisiin elintarvikealan tuotantotehtäviin, kuten tuotteiden valmistukseen, annosteluun ja vakumointiin. Työ sisältää myös muita yleisiä elintarviketuotannon tehtäviä, kuten pakkaamista ja materiaalien käsittelyä.

Työtä tehdään täysipäiväisesti arkisin klo 7.00-14.30. Aloitus 14.10. ja kesto jouluun asti. Työpaikalle ei pääse julkisella liikenteellä, eli sinne pääseminen vaatii auton.

Odotamme:

Toivomme reipasta ja omatoimista työotetta sekä sitoutumista koko sesonkiaikaan. Aikaisempi kokemus elintarvike- tai tuotantotyöstä on plussaa, mutta ei työn edellytyksenä. Tärkeintä on nopeatahtisuus, vastuullinen työasenne sekä hyvät yhteistyötaidot. Edellytämme suomen kielen taitoa ja perus hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme:

Tarjolla on mielenkiintoinen työ elintarvikealan yrityksessä. Tehtäviin annetaan perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä vielä paremmaksi alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti Hae tehtävää kohdasta sekä löydät ilmoituksen myös kotisivuiltamme.

Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöala HELAn jäsen. Liity tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:4
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: