Henkilöstöliiga Turku Oy

Tuotantotyöntekijä konepajaan

  • Sijainti Rusko
  • Julkaistu 17.10.2024, 14:54
  • Haku päättyy 28.10.2024, 0:00
  • 28.10.2024, 0:00

Tuotantotyöntekijä konepajaan

Kiinnostaako Sinua metalliteollisuudessa tai konepajaympäristössä tapahtuva työ tai etsitkö uusia tuulia nykyiselle osaamisellesi?

Etsimme Ruskolla sijaitsevaan asiakasyritykseemme Tuotantotyöntekijää erilaisten metallikappaleiden käsittelyyn ja jatkojalostukseen.

Tehtävästä:

Mikäli työkalut pysyvät käsissäsi, olet mielestäsi nopea oppimaan uusia asioita, myös mahdollinen 2-vuorotyö sopii arkeesi ja metalli- tai konepajateollisuus työympäristönä on sinulle jo jollakin tavalla ennestään tuttua, olet ehdottomasti etsimämme henkilö. Työyhteisössä pärjää mainiosti, mikäli tulet suomen tai englannin kielellä toimeen. Arvostamme myös kykyä tulkita työpiirustuksia.

Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti nykyisestä osaamistasi ja kuvaa mahdolliset aiemmat työsuhteesi. Osaamisen todentamiseksi, voit myös liittää hakemukseesi ansioluettelosi, joka helpottaa myöhemmin tapahtuvaa haastatteluamme.

Tarjoamme:

Pyrimme löytämään tehtävään henkilön, joka kykenee tarvittaessa pidempään/vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus määritellään Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen pohjalta, mutta aiempi työkokemuksesi metallialalta huomioidaan luonnollisesti tuntipalkkaa nostavana tekijänä.

Kiinnostuitko?! Hienoa! Jätä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, niin olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme tarkemmasta haastattelusta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Henkilöstöliiga

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä, työllistäen vuosittain yli 1000 avainpelaajaa työelämän pelikentille! Henkilöstöliiga on Henkilöstöala HELAn. Henkilöstöliigassa noudatetaan aina alan työehtosopimusta sekä pelataan rehdisti työelämän sääntöjen mukaan.

Tarjoamme työpaikkoja mm. teollisuus-, logistiikka- ja kiinteistöaloilla sekä erilaisiin palvelu- myynti- ja toimistotöihin. Työntekijöiltämme saamme kiitosta tasa-arvoisesta ja ystävällisestä kohtelusta sekä aktiivisesta uusien työmahdollisuuksien tarjoamisesta.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: