Henkilöstöliiga Turku Oy

Keräilijä tukkuvarastoon

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 15.10.2024, 16:02
  • Haku päättyy 28.10.2024, 0:00
  • 28.10.2024, 0:00

Keräilijä tukkuvarastoon

Etsimme asiakkaallemme tukkuvarastoon keräilijää!

Asiakasyrityksemme on tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Yrityksen toimipiste sijaitsee lyhyen automatkan päässä Turusta.

Työn kuvaus:

Keräilijänä työhösi kuuluu monipuolisia keräilytehtäviä tukkuvaraston puolella. Keräilyä tehdään käsin ja sekä pumppukärryllä. Työhön saattaa kuulua satunnaisesti myös muita yleisiä linjastotyöskentelyyn liittyviä työtehtäviä, kuten pakkausta, pussitusta ja lajittelua.

Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 8-18 välillä. Työpaikka sijaitsee lyhyen automatkan päässä Turusta, eli kulkeminen vaatii auton käyttömahdollisuuden. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on kestoltaan pidempiaikainen.

Odotamme:

Etsimme tukkuvarastotyöntekijää, joka pystyy sitoutumaan työhön pitkäaikaisesti. Tärkeintä on oma-aloitteinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja vastuullinen sekä reipas työskentelytapa. Tuotetuntemus ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja etenkin varastokeräilystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin annetaan myös hyvä perehdytys. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme:

Tarjolla on pidempiaikainen ja monipuolinen työ arvostetussa perheyrityksessä. Saat työhön kattavan perehdytyksen, viihtyisän työympäristön sekä mukavat työkaverit. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti kotisivuillamme www.henkilostoliiga.fi
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: