Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy

Käyttöinsinööri

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 02.10.2024, 9:56
  • Haku päättyy 17.10.2024, 0:00
  • 17.10.2024, 0:00

Käyttöinsinööri

IKI Carbon on startup-yritys, joka valmistaa hiilinegatiivisia rakennustuotemateriaaleja teollisuuden sivuvirroista. Yrityksen tuotanto on tällä hetkellä siirtymässä pilot -vaiheeseen ja tavoitteena on päästä skaalaamaan tuotantoa vuoden 2025 puolella. IKI Carbonin tiimistä on vapautumassa paikka teollisuuden kunnossapidon ja laitteistojen kehittämisen osaajalle.

Haemme nyt IKI Carbonille käyttöinsinööriä Kangasalle!

Työn kuvaus:

Työtehtäväsi rakentuvat kahden pääosa-alueen varaan. 1.) Vastaat tuotannon laitteiston kunnossapidosta. Käytännössä siis suunnittelet ja toteutat laitteiden huollot sekä vikatilanteissa selvität ja korjaat viat. 2.) Vastaat laitteiston kehittämisestä tuotantoprosessien optimoimiseksi. Vastuullasi on siis löytää, testata ja tehdä muutoksia nykyiseen laitteistoon sekä myös arvioida tarpeita uusille laitehankinnoille. Kehittämistyötä varten tulet myös itse opettelemaan tuotannossa työskentelyn.

Työsuhteen alkuvaiheessa tulet toimimaan työparina nykyisen käyttöinsinöörin kanssa ja työsuhteen edetessä otat itsellesi ”omistajuuden” laitteistosta. Tämän jälkeen tehtäviisi tulee kuulumaan myös muiden työntekijöiden koulutus laitteistojen käyttöön. Käytössä oleva laitteisto on pääosin erilaisia korkean lämpötilan reaktoreita, annosteluasemia sekä materiaalin siirtoon ja muovaamiseen liittyviä laitteita.

Kyseessä on vakituinen arkipäivätyö. Työaika on 37,5h/vko ja työpäivän aloitus on joustavasti klo 07-09 välillä. Uusien laitteistojen ylösajovaiheessa vaaditaan myös väliaikaisesti valmiutta kahdessa vuorossa työskentelyyn ja/tai poikkeaviin tunteihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan loka-marraskuussa. Työsuhde solmitaan vakituisena Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme:

Tärkeimpänä kriteerinä on aiempi työkokemus prosessiteollisuudesta. Käytännössä tehtävässä vaaditaan useamman vuoden kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä ja kehittämistyöstä. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi konetekniikan, prosessitekniikan tai sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri. Lisäksi tehtävässä menestymiseen vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työssä oleellista on mekaniikan tuntemus ja utelias luonne eli halu kokeilla ja parantaa laitteiden sekä prosessien toimivuutta. Tehtävässä käytetään päivittäin erilaisia käsityökaluja ja ajoittain on myös pieniä hitsaustehtäviä. Eduksi katsotaan termisten prosessien tuntemus, automaatioon liittyvä osaaminen sekä yleisesti kemian ja fysiikan tuntemus.

Tarjoamme:

Tarjolla on työpaikka, jossa saat ottaa reilusti vastuuta ja pääset tekemään ”kädet savessa” niin käytännön kunnossapitoa kuin aktiivista kehittämistyötä. Työssä pääset toimimaan vastuullisen ja kestävän rakennustuoteteollisuuden parissa. Kuukausipalkka on alustavasti määritelty 3500-4500 e/kk välille, mutta neuvotellaan lopulta tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-yhteyshenkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä yhteystietosi parissa minuutissa järjestelmämme kautta, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: