Helsingin kaupunki

Varhaiskasvatuksen sosionomi, päiväkoti Satama, Herttoniemenranta

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 10.10.2024, 11:45
  • Haku päättyy 25.10.2024, 16:00
  • 25.10.2024, 16:00

Varhaiskasvatuksen sosionomi, päiväkoti Satama, Herttoniemenranta

Tule varhaiskasvatuksen sosionomiksi yhteisölliseen päiväkoti Satamaan!

Etsimme joukkoomme työstään innostunutta ja hyvässä vuorovaikutuksessa lasten kanssa olevaa sensitiivistä varhaiskasvatuksen ammattilaista. Keväällä 2025 työsi on esiopetusryhmässä, jossa tiimisi kuuluu varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja ja erityisavustaja.

Päiväkoti Satama on osa varhaiskasvatusyksikkö Laivakello-Satamaa ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella merellisessä Herttoniemenrannassa. Lyhyen kävelymatkan päässä on metro, metsä ja meri. Toimikaudella 2024 – 2025 panostamme yksikössämme leikkiin, kaveritaitojen tukemiseen sekä kielen oppimisen ja lukutaidon valmiuksien vahvistamiseen.

Syksyllä 2023 tehdyssä Fiilari- kyselyssä henkilöstö arvioi työyhteisömme ilmapiirin, yhdessä tekemisen ja sosiaalisen pääoman voimavaroiksemme. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi ja aikuinen kohdataan lämpimästi ja arvostavasti. Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa on hyvä ja yhteisöllinen ilmapiiri, osaavat kollegat ja kehittämismyönteinen työtapa. Odotamme sinulta positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Räätälöimme perehdytyksen tarpeittesi mukaan. Saat työsi tueksi oman, nimetyn henkilön sekä koko työyhteisön kollegiaalisen tuen. Tukena työssäsi toimii myös yksikön johtaja, varajohtaja ja erityisopettaja. Huomioimme rekrytoinnissa myös opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Varhaiskasvatuksen sosionomina suunnittelet, arvioit ja toteutat varhaiskasvatuksen pedagogista toimintaa ja tuet lapsen yksilöllistä oppimista Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti yhdessä tiimin ja työyhteisön kanssa.

Rakennat lapsiryhmäsi toimintakulttuuria ja oppimisympäristöä. Tuet lapsen sosiaalista kasvua yhteisöjen ja yhteiskunnan jäseneksi ja jäsenenä. Tuot yhteisöllisiä, yhteiskunnallisia ja sosiaalipedagogisia näkökulmia pedagogiseen työhön ja siten edistät yhdenvertaisuuden toteutumista.

Helsingin kaupungilla toimii varhaiskasvatuksen sosionomien verkosto, josta saa kollegiaalista tukea ja
mahdollisuuden verkostoitua muiden varhaiskasvatuksessa toimivien sosionomien kanssa.

Edellytämme, että sinulla on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla (540/2018 27§).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 07.01.2025
Palkka:Aikapalkka 2943,92 euroa/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:päiväkodin johtaja Kaisa Rousu
0931056424
kaisaleena.rousu@hel.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Helsingin kaupunki

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus