Helsingin kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Violanpuisto, Hermanni

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.10.2024, 14:22
  • Haku päättyy 31.10.2024, 16:00
  • 31.10.2024, 16:00

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Violanpuisto, Hermanni

Haemme pedagogisesti taitavaan, iloiseen ja yhteen hiileen puhaltavaan työyhteisöömme päiväkoti Violanpuistoon työstään innostunutta ja sensitiivistä varhaiskasvatuksen opettajaa.

Kiinnostaako aloittaa uusi vuosi Violanpuiston pienten ryhmässä, jossa voit keskittyä pienten lasten pedagogiikkaan, leikkiin ja vuorovaikutustaitojen opettamiseen? Tule meille uuteen tammikuussa perustettavaan ryhmään opettajaksi.

Päiväkotimme henkilökunta on sitoutunut yhdessä sovittuihin arvoihin ja käytänteisiin. Toimimme paljon pienryhmissä lasta kuunnellen, yhdessä maailmaa ihmetellen ja pohtien. Meille tärkeitä arvoja ovat kiireettömyys, osallisuus, yhteisöllisyys, sensitiivisyys, leikki ja positiivinen vuorovaikutus. Toimintamme lähtökohtana on positiivinen lasten vahvuuksista lähtevä pedagogiikka.

Meillä on toimivat rakenteet niin pedagogisesti kuin kokous- ja suunnitteluaikojen suhteen. Pedagogisten suunnitelmien hyödyntäminen ja sähköiset portfoliot ovat yksikössämme hallussa ja niiden avulla avaamme myös vanhemmille tavoitteiden toteutumista ja lasten osallisuutta. Teemme aktiivista yhteistyötä Stadin ammattiopiston ja Helsingin yliopiston kanssa, joten toivomme sinulta myös innokkuutta ja sitoutumista olemaan innostavana esimerkkinä opiskelijoille. Toivomme sinulta myönteistä ja kehittävää työotetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, lasten sensitiivistä kohtaamista ja huumorintajua – meillä on hauskaa olla töissä.

Tervetuloa päiväkoti Violanpuistoon!

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 02.01.2025
Palkka:Aikapalkka 3 139,29 euroa/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Päiväkodin johtaja Mari Immonen
mari.immonen@hel.fi
09 310 22642

Varajohtaja Mikko Varjanne
mikko.varjanne@hel.fi
09 310 25610

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Helsingin kaupunki

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus