Helsingin kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Kaskisavu, Töyrynummi

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.10.2024, 14:43
  • Haku päättyy 31.10.2024, 16:00
  • 31.10.2024, 16:00

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Kaskisavu, Töyrynummi

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen varhaiskasvatusyksikkö Kaskisavu-Kumina-Pentinkulmaan tammikuusta 2025 alkaen. Meillä olisi tarjota sinulle paikka päiväkoti Kaskisavussa 3-5 -vuotiaiden Tähdet -ryhmässä. Tiimiin kuuluu lisäksesi kokenut ja koulutettu varhaiskasvatuksen opettaja, joka on toiminut mentoriryhmän vetäjänä sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Päiväkoti Kaskisavu sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Töyrynummella, lähellä Siltamäkeä ja Suutarilaa. Päiväkodin lähiympäristö mahdollistaa hyvät puitteet toiminnalliseen oppimiseen ja retkeilyyn. Jokaisella viidellä ryhmällä on käytössään omat erittäin hyvät ja toimivat tilat ja yhteiseen käyttöön löytyy myös liikuntasali. Kaskisavussa järjestetään lisäksi esiopetusta ja esiopetusryhmä toimii viereisessä koulurakennuksessa.

Päiväkodissamme on lämmin ilmapiiri ja kehittämismyönteinen työyhteisö. Kaskisavun henkilökunta on koulutettua, motivoitunutta ja sitoutunutta toimintaan. Myös sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi sekä vahvistamaan päiväkotimme toimintakulttuuria. Kaskisavussa on talonkokousten lisäksi opettajien säännölliset suunnittelu- ja arviointipalaverit, joissa yhdessä keskustellen kehitämme varhaiskasvatustamme. Teemme yhteistyötä yli ryhmärajojen ja kokousrakenteessa huomioimme, että saat myös muilta opettajilta tarvitsemasi tuen.

Mitä odotamme uudelta työntekijältä? Toivomme sinulta innostunutta asennetta, oma-aloitteista työotetta sekä aitoa kiinnostusta toimia päiväkodin, ryhmän ja lasten parhaaksi. Voit olla kokenut konkari tai työuran alussa oleva varhaiskasvatuksen opettaja, perehdytämme sinut tehtävään yksilölliset tarpeesi huomioiden. Painotamme toiminnassamme lapsen sensitiivistä kohtaamista arjen kaikissa tilanteissa. Positiivinen pedagogiikka näkyy toiminnassamme vahvasti.

Otathan rohkeasti yhteyttä tai tule paikan päälle käymään, jos haluat kysyä paikasta lisätietoja.

Työsuhde alkaa 1.1.2025 tai sovittuna ajankohtana.

Lämpimästi tervetuloa päiväkoti Kaskisavuun!

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.01.2025
Palkka:Aikapalkka 3139,29 euroa/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:päiväkodin johtaja Jukka Sairanen
0931074207
jukka.sairanen@hel.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Helsingin kaupunki

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus