Helsingin kaupunki

Taloussuunnittelija, Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 06.09.2024, 13:14
  • Haku päättyy 20.09.2024, 16:00
  • 20.09.2024, 16:00

Taloussuunnittelija, Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Haemme määräaikaiseen palvelussuhteeseen taloussuunnittelijaa kasvatuksen ja koulutuksen toimialan talouspalvelujen talouden tuki -yksikköön.

Meillä pääset tekemään monipuolisia taloushallinnon tehtäviä ja antamaan oman panoksesi toimialan talousprosesseihin. Lisäksi sinun on mahdollista vahvistaa omaa osaamistasi taloushallinnon ammattilaisena. Tulet työskentelemään tiimissä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki.

Yksikkö vastaa taloudellisen tuen tarjoamisesta koko toimialalle mm. käyttötalouden ja käyttöomaisuuden kirjanpidossa, toimialan irtaimiston, avustuksien, lahjoituksien ja stipendien hallinnassa sekä kotikuntakorvauksiin ja maksuliikenteeseen liittyvissä tehtävissä. Lisäksi yksikössä valmistellaan toimialan tilinpäätökseen liittyvää aineistoa yhteistyössä taloushallintopalveluliikelaitoksen (Talpa) kanssa.

Tehtävä sijoittuu Stadin ammattiopiston kampus 1 toimipisteeseen. Tehtäviisi kuuluvat päivittäiset taloushallinnon tehtävät mm. ostolaskujen, ateriakorvauksien, maksuosoituksien, matkalaskujen tiliöinnin tarkastukset sekä kampuksen henkilökunnan neuvonta ja perehdyttäminen talousasioissa. Toimit Ceepos -kassajärjestelmän pääkäyttäjänä ja osallistut oman vastuualueesi osalta budjetin valmisteluun sekä seurantaan.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi luemme julkisen taloushallinnon kokemuksen sekä kirjanpito- ja laskentaosaamisen. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halukkuutta prosessien kehittämistyöhön.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 084,35 €/kk. Sen lisäksi maksetaan myös mahdollinen KVTES:n mukainen kokemuslisä.

Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, mm. työsuhdeasuntoja, tukea työmatkoihin, alennuksia kulttuuripalveluihin ja paljon muuta! Voit tutustua henkilöstöetuihin ja kaupunkiin työnantajana täällä (linkki: https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/miksi-toihin-kaupungille#tyosuhde-edut).

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Henkilökohtaiset haastattelut järjestetään viikolla 40-41.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 05.11.2024
Palkka:Aikapalkka 3 084,35 €/kk + mahdollinen KVTES:n mukainen kokemuslisä
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:talouspäällikkö Anneli Hankala
anneli.hankala@hel.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Helsingin kaupunki

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii