Helsingin kaupunki

Projektipäällikkö, lähisuhdeväkivallan ehkäisytyö

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 15.10.2024, 8:48
  • Haku päättyy 01.11.2024, 16:00
  • 01.11.2024, 16:00

Projektipäällikkö, lähisuhdeväkivallan ehkäisytyö

Haemme projektipäällikköä työsuhteeseen ajalle 1.1.2025-31.12.2025 Kulttuurin- ja vapaa-ajan toimialan yhteisiin palveluihin, Keskitettyjen hyvinvoinnin edistämisen palveluiden yksikköön.

Yksikön tavoitteena on kaikkien helsinkiläisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen. Työtä tehdään kaupunkiyhteistyönä, verkostoissa toimimalla ja tietopohjaiseen tilannekuvaan nojaten.

Projektipäällikkönä työskentelet yhteistyössä kaupungin eri toimialojen sekä järjestön ja muiden väkivaltatyön toimijoiden kanssa. Tässä tehtävässä erityisenä vastuualueenasi on lähisuhdeväkivallan ehkäisytyön kaupunkitasoinen edistäminen, koordinointi ja seuranta. Tämä sisältää lähisuhdeväkivallan ehkäisytyön toimintaohjelman toimenpiteiden kaupunkitasoisen seurannan ja raportoinnin. Koordinoit myös työryhmän valmistelusihteeristön työtä.

Työtehtäviisi kuuluu koordinoida koulutustyöryhmää sekä viestintätyöryhmää, jossa suunnitellaan koulutuksia ja viestintätoimenpiteitä mm. kampanjaa, sekä vastata omalta osaltasi näiden toteutuksesta. Koulutat lähisuhdeväkivaltatyön avainhenkilöitä ja ylläpidät lähisuhdeväkivaltatyön avainhenkilöverkostoa.

Toimit THL:n valtakunnallisessa lähisuhdeväkivaltakoordinaattoreiden verkostossa ja teet yhteistyötä muiden alueiden koordinaattoreiden kanssa. Seuraat oleellisia lainsäädännöllisiä muutoksia sekä ylläpidät lähisuhdeväkivallan tilannekuvaa mm. seuraamalla rikoslukumäärän kehitystä. Toiminnan tavoitteena on edistää kaupunkitasoisesti lähisuhdeväkivaltatyön edistymistä.

Etsimämme henkilö on vahva toimija ja toiminnan suunnittelija ja hänellä on vahvuuksia kehittämis- ja koordinointityöstä. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, kykyä vuoropuheluun, itseohjautuvuutta sekä kykyä innostua ja innostaa. Työ sisältää itsenäistä priorisointia ja harkintaa työtehtävien osalta.

Mahdolliset videohaastattelut toteutetaan 7-10.11.25 ja haastattelut 18-22.11.2025.

Tehtävän vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Eduksi luetaan erinomainen suomen kielen taito, hyvä ruotsin kielen taito ja erinomainen englannin kielen taito.

Lisäksi odotamme sinulta laajaa perehtyneisyyttä lähisuhdeväkivaltailmiöihin ja perehtyneisyyttä aihepiirin tilasto- ja tutkimustietoon niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Työhön liittyy esiintymistä ja siinä on osattava viestiä ja tuottaa sujuvaa tekstiä suullisesti ja kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn viihtyisässä ympäristössä ja mukavassa porukassa. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.01.2025
Palkka:Aikapalkka 4091.84 €/kk sekä mahdolliset työvuosista kertyvät lisät 3% 5v/ 8% 10v
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Yksikön päällikkö Marjo Poteri, marjo.poteri@hel.fi p. 040 334 5330
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Helsingin kaupunki

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.