Helsingin kaupunki

Ohjaaja, liikunnanohjaaja tai fysioterapeutti

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 09.09.2024, 10:39
  • Haku päättyy 23.09.2024, 16:00
  • 23.09.2024, 16:00

Ohjaaja, liikunnanohjaaja tai fysioterapeutti

Oletko liikunta-alan ammattilainen ja kiinnostunut ikäihmisten toimintakyvyn ja hyvinvoinnin tukemisesta? Haemme Kannelmäen palvelukeskukseen loppuvuodeksi määräaikaista ohjaajaa tai fysioterapeuttia (myös opiskelijat huomioidaan), jolla on osaamista ja kokemusta ikäihmisten liikuntaryhmien ohjaamisesta ja toimintakyvyn tukemisesta. Työhön kuuluu mm. erilaisten liikuntaryhmien suunnittelu ja ohjaus, kuntosaliryhmien ohjaaminen sekä liikunta- ja terveysneuvonnan antaminen asiakkaille.

Kannelmäen palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka kotona asuville ikäihmisille, jossa järjestetään erilaista arkea tukevaa ryhmätoimintaa. Toiminta tukee kotona asumista, edistää hyvinvointia ja lievittää yksinäisyyden kokemuksia.

Arvostamme ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämiseen, kuntoutukseen sekä päivittäiseen aktivointiin liittyvää ammattitaitoa ja kokemusta. Työntekijöiltämme odotamme kiinnostusta vanhustyöhön, reipasta asennetta ja aloitekykyä, huumorintajua sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Palvelukeskuksessa työskentelee moniammatillinen tiimi, johon kuuluu sosiaaliohjaajia, fysioterapeutti sekä asiakasneuvoja.

Työt alkavat 30.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Palvelukeskuksen fysioterapeutti perehdyttää tehtävään.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu soveltuva tutkinto. Tai fysioterapeutin amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi ikäihmisten liikuntaryhmien ohjauskokemuksen, oma-aloitteisuuden sekä reippaan ja positiivisen asenteen.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Ohjaaja 2581,80 e/kk, fysioterapeutti 2771,64 e/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Ts. osastonhoitaja Hannemari Kokkonen
hannemari.kokkonen@hel.fi, puh. 09 310 24120
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Helsingin kaupunki

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @sotehelsinki ja @stadinbrankkari.