Helsingin kaupunki

ICT-projektipäällikkö, Digitalisaatio ja kehittäminen

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 14.10.2024, 17:02
  • Haku päättyy 29.10.2024, 16:00
  • 29.10.2024, 16:00

ICT-projektipäällikkö, Digitalisaatio ja kehittäminen

Haluatko olla mukana kehittämässä Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan digitaalisia palveluja?

Tule meille ICT-projektipäälliköksi.

Projektipäällikkönä pääset vaikuttamaan siihen, miten digitaalisia palveluja kehitetään. Tehtävässä vedät toimialan digitalisaatioprojekteja käytännönläheisesti ja proaktiivisesti ja tuot niihin asiakaslähtöistä ICT-näkökulmaa. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan projektipäälliköiden kanssa, ja yhdessä varmistatte hankkeiden onnistumisen.

Vastaat hankekokonaisuuksien suunnittelusta, hankesuunnitelman ylläpidosta ja näihin liittyvien projektien johtamisesta. Huolehdit, että liiketoiminnan vaatimukset toteutuvat valituissa ratkaisuissa. Tuot kehittämiseen ketterää otetta, mutta hoidat myös hankintoja ja kilpailutuksia sekä vedät perinteisen mallin ICT-projekteja.

Johdettavat projektit voivat liittyä sekä isojen tietojärjestelmien kehittämiseen että uusien toimintamallien ja niitä tukevien digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen. Projektipäällikkönä autat liiketoimintaa projektoimaan kehityskohteet, joissa digitaaliset ratkaisut parantavat sekä ammattilaisten työtä että asiakkaiden kokemusta. Vastaat projektien etenemisestä ja tuloksellisuudesta. Varmistat myös, että ratkaisujen tietoturvallisuus ja hyvät tietosuojakäytännöt tulevat varmistetuksi hyvissä ajoin.

Liiketoiminnan verkostojen lisäksi toimit yhteistyössä tietohallinnon Key Account Managereiden ja muiden ICT-asiantuntijoiden kanssa sekä kaupunginkanslian ja kaupungin muiden toimialojen kanssa.

Olet tottunut toimimaan monimuotoisissa ympäristöissä, ja asioiden organisointi ja priorisointi sujuu sinulta luonnostaan. Ketterät menetelmät ja käyttäjälähtöinen kehittäminen ovat sinulle tuttuja. Toimit luontevasti osana eri alojen asiantuntijoiden muodostamaa verkostoa ja jaat oman alasi oppeja avoimesti tiimissä ja koko organisaatiossa. Toimit sujuvasti tulkkina ICT-asiantuntijoiden ja liiketoiminnan edustajien välillä.

Työkavereiksesi saat innostuneita ja osaavia asiantuntijoita. Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vaihtelevan työn, jossa on mahdollisuus päästä kehittymään. Tarjoamme hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Hybridityökulttuuri ja sitä tukevat modernit työvälineet kuuluvat arkeemme.

Tule tekemään merkityksellistä työtä Suomen suurimman työnantajan palveluksessa!

Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– kokemusta ICT-kehitysprojektien vetämisestä
– ketterien kehitysmenetelmien tuntemusta
– ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
– hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Eduksi luetaan:
– palvelumuotoilun menetelmien tuntemus
– saavutettavuusosaaminen
– tietoturvaosaaminen
– kokemus verkostoyhteistyöstä tai suurissa organisaatioissa toimimisesta.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka 4229,70 €/kk+ mahd. kokemuslisä max. 8%
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:ICT-kehityspäällikkö Annukka Varteva
puh. 040 5227 407, ti 22.10. klo 10-10.45 ja to 24.10. klo 14.30-15.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Helsingin kaupunki

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.
Seuraa meitä somessa @sotehelsinki ja @stadinbrankkari.