Helsingin kaupunki

HR-asiantuntija, palkka-asiat

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 04.09.2024, 14:05
  • Haku päättyy 18.09.2024, 16:00
  • 18.09.2024, 16:00

HR-asiantuntija, palkka-asiat

Haemme kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan henkilöstöhallinnon työnantajapalveluihin HR-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2024 alkaen.

HR-asiatuntijana vastaat määriteltyjen HR:n kokonaisuuksien, osakokonaisuuksien ja perusprosessien sekä tukitehtävien toteuttamisesta (mm. palkkavalmisteluista, datahuollosta sekä muista palvelussuhteisiin liittyvistä HR-asioista). Lisäksi tehtäväsi sisältää yhteistyötä taloushallintopalveluiden palkanlaskennan kanssa.

Koulutusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä taito.

Edellytämme sinulta kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä ja erilaisista HR-tukipalveluiden toimeenpanoon liittyvistä valmisteluista sekä HR-raportoinnista. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä ovat hyvät vuorovaikutustaidot, kokemus erilaisesta esihenkilötyön tukemisesta sekä itsenäinen työote.

Luemme eduksi kokemuksen operatiivisista palkka-asioista ja datahuoltotehtävistä. Lisäksi toiminnan suunnitteluun liittyvästä osaamisesta tai muusta HR-osaamisesta on hyötyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn viihtyisässä ympäristössä ja mukavassa porukassa sekä inspiroivan työympäristön monitoimitila Fredriksbergissä. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.11.2024
Palkka:Aikapalkka 3761,76 €/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Henkilöstöpäällikkö Eeva Oinonen, eeva.oinonen@hel.fi, p. +358 40 480 7793, soittoajat: ke 11.9. klo: 13-14, ma 16.9. klo: 15-16.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Helsingin kaupunki

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.