HelpBrotherOut Oy

Etsimme Ständi myyjiä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 17.09.2024, 17:15
  • Haku päättyy 27.09.2024, 0:00
  • 27.09.2024, 0:00

Etsimme Ständi myyjiä

HelpBrotherOut Oy:n myyjänä pääset itse vaikuttamaan palkkaasi, työaikaasi ja myyntikanavaasi.

Voit olla kokenut myyntitykki tai etsimässä uutta alaa, meidän kokenut kouluttajatiimi räätälöi sinun tarpeisiin perustuvan koulutusohjelman. Meillä keskitytään tavotteisiin, ei vaatimuksiin. Tuemme sinua kehittymään myyjänä ja ihmisenä, tahdomme kehittää ihmisiä. Saat itse valita myytkö toimistolla, kentällä vai kotona.

Oletko innokas? Tykkäätkö oppia uutta? Haluisitko että työsi laatu ja määrä näkyisi palkkakuitissa?

Jos vastasit kaikkiin kyllä, niin hae tähän työhön!

Olemme dynaaminen ja kasvava yritys, joka arvostaa työntekijöitään ja panostaa heidän hyvinvointiinsa sekä ammatilliseen kehitykseensä. Meille työntekijät ovat yrityksen sydän, ja uskomme, että motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on avainasemassa menestyksen saavuttamisessa.

Miksi työskennellä meillä?

Inspiroiva työyhteisö
Meillä jokainen työntekijä on osa tiivistä ja tukevaa yhteisöä, jossa yhteistyö ja toisten auttaminen ovat keskeisessä roolissa. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava, ja arvostamme jokaista tiimin jäsentä.
Kehittymismahdollisuudet
Panostamme työntekijöidemme ammatilliseen kasvuun ja jatkuvaan oppimiseen. Tarjoamme monipuolisia koulutusohjelmia, valmennuksia ja mahdollisuuksia edetä uralla. Meillä saat mahdollisuuden kehittää taitojasi ja kasvaa ammatillisesti.
Monipuoliset tehtävät
Työskentely HelpBrotherOutissa tarjoaa monipuolisia ja haastavia työtehtäviä. Meillä pääset työskentelemään erilaisissa projekteissa ja hankkeissa, joissa pääset hyödyntämään vahvuuksiasi ja oppimaan uutta.
Joustavat työskentelymallit
Ymmärrämme työn ja vapaa-ajan tasapainon merkityksen. Siksi tarjoamme joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön. Pyrimme luomaan työympäristön, joka tukee sekä työssä että vapaa-ajalla jaksamista.
Kilpailukykyiset komissiot
Meillä on käytössä komissiopohjainen kevytyrittäjämalli. Tarjoamme kilpailukykyiset komissiot, jotka palkitsevat hyvästä työstä ja saavutuksista. Haluamme, että työntekijämme tuntevat olonsa arvostetuiksi ja motivoituneiksi.
Arvomme
Yhteistyö ja tiimihenki
Yhteistyö on yksi perusarvoistamme. Uskomme, että yhdessä saavutamme enemmän, ja siksi panostamme tiimityöhön ja yhteishenkeen.

Innovaatio ja Kehitys
Kannustamme työntekijöitämme tuomaan esiin uusia ideoita ja parannusehdotuksia. Innovatiivisuus ja halu kehittyä ovat meille tärkeitä arvoja, joita tuemme kaikin tavoin.

Asiakaslähtöisyys
Asiakkaamme ovat toimintamme keskiössä. Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua, ja siksi panostamme siihen, että työntekijämme ymmärtävät ja arvostavat asiakassuhteiden merkitystä.

Liity meihin
Haluatko osaksi dynaamista ja kasvavaa tiimiä? Etsimme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia liittymään joukkoomme. Katso avoimet työpaikkamme ja hae mukaan HelpBrotherOutin menestystarinaan!

HelpBrotherOut Lets make it happen.

Työsuhde:Toimeksianto
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka + provisio
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin
Paikkoja:7
Hakuohjeet:Työhakemus laitetaan tähän sähköpostiin: fanni@helpbrotherout.fi

Kirjoitathan lyhyesti työhakemukseesi omasta työkokemuksesta, ja miksi kiinnostuit tästä työtehtävästä.

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: