Harjun terveys Oy

Tiimiesihenkilö Hartolan sotekeskukseen

  • Sijainti Hartola
  • Julkaistu 06.09.2024, 15:20
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Tiimiesihenkilö Hartolan sotekeskukseen

Meillä Harjun terveydessä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme tiimiesihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen Hartolan sotekeskukseen.

Hartolan sotekeskus on pieni asema, jossa henkilökunta puhaltaa yhteen hiileen ja töissä on kivaa yhdessä. Etsimme innokasta tiimiesihenkilöä, joka pitää tunnelman edelleen lämpimänä ja on innokas kehittämään toimintaa perusterveydenhuollossa.

Työssä toimit ammattitaitoisen tiimin esihenkilönä ja tiimin jäsenenä. Työtehtävät muodostuvat monipuolisesti lähiesihenkilötehtävistä sekä hoito- ja asiakaspalvelutyöstä. Työssä viihtyy tiimityöskentelytaitoinen työntekijä, joka kykenee reagoimaan nopeasti yllättäviin tilanteisiin pitäen samalla positiivisen, iloisen ja ammattitaitoisen otteen.

Eduksesi katsotaan kokemus vastaavista työ- sekä esihenkilötehtävistä, mutta näitä tärkeämpää on oikeanlainen asiakaspalveluhenkinen asenne ja taito organisoida välillä hektistäkin työtä. Tullessasi meille töihin, saat kattavan perehdytyksen sekä pääset osaksi iloista tiimiämme!

Työ on päivätyötä sairaanhoitajana ja pienen tiimin esihenkilönä.

Harjun terveydessä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.  
 
Työ alkaa: 1.10. tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: Terveyspalvelualan Tes mukainen
Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.9.2024 mennessä. Ole nopea, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa: 
Tiina Halonen
tiina.halonen@harjunterveys.fi
0401837891

Marjatta Hagelin
marjatta.hagelin@harjunterveys.fi 
0401238217
 
Me Harjussa rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: