Hanken Svenska handelshögskolan

Koordinator för näringslivsrelationer och samverkan

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 05.07.2024, 10:00
  • Suljettu 20.07.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koordinator för näringslivsrelationer och samverkan

Hanken söker en Koordinator för näringslivsrelationer och samverkan.

Positionen ligger i enheten för externa relationer och kommunikation och där i teamet för näringslivsrelationer och samverkan som sköter om Hankens medelinsamling, partnerprogram, alumnverksamhet, studenternas karriärtjänster samt integration av internationella studenter.  

Vi söker dig som kan hålla i flera trådar samtidigt, är villig att lära dig nya saker och är både kreativ och noggrann i ditt arbete. Du trivs med att jobba med parallella projekt med många personer involverade och är van vid självständigt arbete. Du jobbar också gärna med andra och är en teamspelare som vill dra sitt strå till stacken.

Till koordinatorns uppgifter hör bl a att:

  • Koordinera aktiviteter relaterade till Hankens medelinsamling och samverkan med existerande och nya donatorer:   privatpersoner, stiftelser och företag.
  • Koordinera och stöda aktiviteter inom Hankens partnerprogram samt övriga näringslivskontakter.
  • Koordinera och stöda aktiviteter inom Hankens alumnverksamhet.
  • Ordna evenemang och tillställningar för Hankens nätverk. 
  • Utgående från din erfarenhet och bakgrund kan även andra uppgifter tillkomma.

Du är kvalitetsmedveten och strukturerad och kan självständigt driva projekt och processer. Du har ett serviceinriktat grepp och en positiv inställning till det du jobbar med. Vi önskar att du har kännedom om Hankens verksamhet samt tidigare erfarenhet av universitet och/eller företagsvärlden. Vi värdesätter initiativförmåga och en lösningsorienterad inställning till ditt arbete samt goda it-färdigheter. Vi förutsätter att du har en högre högskoleexamen och kommunicerar ledigt på svenska, finska och engelska både i både tal och skrift.

Positionen ger dig en unik möjlighet att jobba i gränssnittet mellan en akademisk omgivning och företagsvärlden. Arbetsmiljön är dynamisk, informell, internationell och ambitiös med engagerade och motiverade medarbetare. Din arbetsplats är Helsingfors, men vi förutsätter beredskap att resa. Arbetsförhållandet börjar 15 augusti 2024, eller enligt överenskommelse. 

Befattningen är en tillsvidareanställning. Prövotiden är fyra månader. Lönen bestäms utgående från universitetens lönesystem och är placerad på kravnivå 8 för annan sakkunnig- och stödpersonal. Därtill hör en personlig prestationsprocent, som bestäms utgående från din kompetens och meriter. Lönen är i initialskedet ca 3.000–3.400 €/mån.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Ida Andersson, Chef för näringslivsrelationer och samverkan, per epost ida.andersson@hanken.fi eller under följande dagar per telefon 040 352 1560: 15.7. och 18.7. (mellan kl. 12-14).                 

Ansökningar med tillhörande CV riktas till direktör för externa relationer och kommunikation och inlämnas i Hankens ansökningsdatabas LAURA, senast fredagen 19.7.2024.

Osaamisalue:

Hanken Svenska handelshögskolan

Om du är intresserad av ekonomi och samhälle erbjuder Hanken dig en internationellt välkänd och uppskattad utbildning av högsta kvalitet. Hos oss skapar du dig nätverk för livet, får personlig handledning och möjlighet att ta framgångsrika steg i karriären.