FastRekry Oy

Kiinteistönvälittäjä, FastRekry Oy, Vantaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 05.08.2024, 15:01
  • Haku päättyy 31.10.2024, 0:00
  • 31.10.2024, 0:00

Kiinteistönvälittäjä, FastRekry Oy, Vantaa

Etsimme asiakasyrityksellemme innokasta ja motivoitunutta kiinteistönvälittäjiä dynaamiseen ja palkitsevaan työympäristöömme. Tämä on loistava tilaisuus päästä osaksi menestyvää tiimiä ja auttaa asiakkaitamme löytämään unelmakotinsa. Työtehtäviisi kuuluu asuntojen ja kiinteistöjen myynti ja vuokraus, asiakassuhteiden hoitaminen ja uusien asiakkaiden hankinta, näyttöjen järjestäminen ja esittelyiden pitäminen, kauppakirjojen ja muiden sopimusten laadinta sekä markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus.

Edellytämme erinomaista asiakaspalveluasennetta, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa sekä kiinnostusta asumiseen ja kiinteistöalaan. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen ja koulutuksen.

Asiakasyrityksemme lupaa kannustavan provisiomallin, koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia, modernit työvälineet ja viihtyisät toimistotilat sekä tiimin ja yrityksen tuen menestymisesi varmistamiseksi. Liity joukkoomme ja auta asiakkaitamme löytämään unelmakotinsa.

Työsuhde:Toimeksianto
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka + provisio
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Matkustaminen:Työhön kuuluu matkustamista
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

FastRekry Oy

Aidosti vakuuttavaa henkilöstövuokrausta!