Etola Oy

Assistant Controller – Etola Oy

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 27.09.2024, 16:00
  • Haku päättyy 20.10.2024, 23:59
  • 20.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Assistant Controller – Etola Oy

Etola Oy:n taloushallinnon palvelukeskus tuottaa taloushallinnon palveluja Etola-konserniin kuuluville yhtiöille. Toimintojen laajentuessa ja kansainvälistyessä kasvatamme joukkoamme ja etsimme Assistant Controlleria vakituiseen työsuhteeseen pääkonttoriimme Helsingin Suutarilaan.

Assistant Controller vahvistaa tiimimme ulkoisen laskennan asiantuntijuutta konsernissa, johon kuuluu yli 40 pääosin Suomessa toimivaa yhtiöitä. Lisäksi meillä on tytäryhtiöitä Ruotsissa ja Virossa. 

Assistant Controllerin tehtäviin kuuluvat:

  • osallistuminen kuukausiraportoinnin tehtäviin.
  • osallistuminen vastuullisuusraportointiin mm. raportointiprosessin kehitystyöhön ja uuden järjestelmähankkeen käyttöönottoon yhdessä projektitiimin kanssa. Tuet projektipäällikköä tietotarpeiden kartoittamisessa, tietojen keräämisessä sekä dokumentoinnissa. 
  • avustaminen konsernitilinpäätökseen liittyvissä tehtävissä.
  • hallinnollisia tehtäviä mm. asiakirjojen laadintaa, seuranta-Exceleiden ylläpitoa ja arkistointia.

Etsimme uran alkupuolella olevaa ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanutta henkilöä, joka on huolellinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva tiimipelaaja. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen taloushallinnon ja/tai vastuullisuusraportoinnin työtehtävistä. Toivomme, että omaat hyvät Excel-taidot, sinulla on sujuva suomen kielen taito ja pystyt työskentelemään myös englanniksi. Hakijalta toivomme alan opintojen lisäksi positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innokkuutta oppia uutta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi ja syventää osaamistasi. Työskentelet osana n. 20 henkilön talousosastoa, jossa tukenasi on osaava ja avulias tiimi ja työyhteisö. Avarat ja ergonomiset toimistotilamme pysäköintimahdollisuuksineen sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Suutarilassa. Työskentelytapamme on toimistotyön ja osittaisen etätyön yhdistelmä.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Katja Kulmala Financial Controller, Team Leader   p. 040 056 7752 maanantaisin klo 10-11.

 

ETOLA- yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 587M € ja henkilöstömäärä 1760. Teollisuustuotteiden lisäksi Etola-yhtiöihin kuuluu myös rakennustarvikealalla toimiva Meltex Oy Plastics, veneilyalan erikoisliike Oy Maritim Ab, kodintuoteketju Etola Shops Oy sekä sijoitus- ja kiinteistöliiketoimintaa harjoittavia yrityksiä. Liiketoimintaa on Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Virossa.

 

Osaamisalue: