Espoon kaupunki

Vastaava laitoshuoltaja, Matinkylä-Olari

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 16.10.2024, 8:36
  • Haku päättyy 30.10.2024, 15:45
  • 30.10.2024, 15:45

Vastaava laitoshuoltaja, Matinkylä-Olari

Vastaavan laitoshuoltajan työ käsittää laitoshuoltajien ja vahtimestareiden sijaisuuksia, laitoshuoltajien/vahtimestareiden opastusta ja perehdytystä, sekä siivouksen laadunvalvontaa. Vastaava laitoshuoltaja on osa tiimiä, johon kuuluu aluepäällikkö sekä 2 palveluesihenkilöä. Työ sisältää n. 50% siivousta ja 50% muita palveluesihenkilön työtä tukevia töitä, mm. opastukset ja perehdytykset.

Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Voimme käsitellä hakemuksia ja aloittaa haastattelut jo hakuaikana. Valinta tehdään hakuajan päätyttyä sen jälkeen kun haastattelut on saatu päätökseen.

Työn aloitus: 4.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Tilapalvelut-liikelaitos, Palvelutuotanto, Matinkylä-Olari alue
Tehtävä on vakinainen
Sopimusala: KVTES kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 6:00-14:09 /pv 38h15min /vko.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa B-ajokorttia ja autoa käytössäsi.

Arvostamme suomen kielen suullista taitoa, laitoshuoltajan ammattitutkintoa ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 04.11.2024
Palkka:Aikapalkka Tehtäväkohtainen palkka: 2220,18 €/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoja antaa Marja-Leena Hiltunen p.050 5252379 klo 8-14.00
21.10 lähtien Seija Hiltunen p. 040 5091922 klo 8-14.00
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Espoon kaupunki

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 480 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa