Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lakelan päiväkoti

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 17.10.2024, 9:40
  • Haku päättyy 30.10.2024, 15:45
  • 30.10.2024, 15:45

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lakelan päiväkoti

Hei lastenhoitaja, haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Lakelan, Ullanmäen ja Koivuhovin päiväkoteihin. Päiväkodeissamme on yhteensä yhdeksän ryhmää. Toimit näiden kolmen yksikön lastenhoitajana vaihtelevasti ja esihenkilön kanssa erikseen sovitusti.

Lakelan päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon keskuksessa, kirkon puistoalueella, joen varrella. Ullanmäen ja Koivuhovin päiväkodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Koivuhovin junaseisakkeen läheidyydessä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa lasten hyvästä ja laadukkaasta hoitopäivästä. Tärkeä osa työssäsi on olla läsnäoleva ja kannustava kasvattaja. Meille on tärkeää laadukas ja sensitiivinen kohtaaminen lasten ja perheiden kanssa.

Lähimmiksi työkavereiksesi saat varhaiskasvatuksen opettajat, varhaiskasvatuksen lastenhoitajat, kieli-ja kulttuuriopettajan ja laaja-alaisen varhaiskasvatuksen opettajan.

Arvostamme monipuolista osaamista ja monenlaisesta työkokemuksesta on tässä tehtävässä hyötyä. Voit olla myös alanvaihtaja, perehdytämme kaikki työntekijämme tehtäviinsä. Tuemme osaamisesi kehittämistä erittäin mielellämme ja mahdollistamme tutkinto-opiskelua myös työn ohessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Lakelan päiväkoti, Vanha Lagstadintie 8, 02770 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.11. – 31.12.2024.
Tehtäväpalkan lisäksi maksetaan kiertävän varahenkilön lisää, joka on 102,44 €/kk.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea! Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.11.2024
Palkka:Aikapalkka Tehtäväkohtainen palkka: 2 523,94 €/kk + kiertävän varahenkilön lisä 102,44 €/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Jaana Sahlberg p. 046 877 1591 (klo 10 – 14), etunimi.sukunimi@espoo.fi ja varajohtaja Anu Juutinen, p. 040 636 5012 (klo 9 – 10 ja klo 12.30 – 14).
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Espoon kaupunki

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen.

Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!