Espoon kaupunki

Erityiskoulunkäynninohjaaja, Pohjois-Tapiolan koulu

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 13.09.2024, 11:11
  • Haku päättyy 30.09.2024, 15:45
  • 30.09.2024, 15:45

Erityiskoulunkäynninohjaaja, Pohjois-Tapiolan koulu

Pohjois-Tapiolan koulu on reilun 850 oppilaan yhtenäinen peruskoulu, joka on aloittanut toimintansa elokuussa 2022. TIlamme ovat moderneja ja sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksiä varrella.

Meillä toimii yksi Suomen suurimmista autismikirjon erityisopetuksen yksiköistä. Yksikössä opiskelee yli 70 oppilasta vuosiluokilla 1-9 erityisluokanopettajien ja erityiskoulunkäynninohjaajien johdolla. Opetus on nykyaikaista ja henkilökunta on innostunutta kehittämään työtään ja omaa osaamistaan. Tilat on suunniteltu nimenomaisesti autismiopetukseen.

Lukuvuonna 24-25 autismikirjon erityisluokkia on 10. Yksikkömme kasvun myötä etsimme lisää vakinaisia erityiskoulunkäynninohjaajia Pohjois-Tapiolan koulun autismikirjon opetukseen. Työsuhteen alkupäivä on sovittavissa. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan yksikköömme ennakkoon! Ota yhteyttä, jos haluat nähdä, millaista olisi työ erityisopetuksen parissa.

Erityiskoulunkäynninohjaajat ovat osa oman luokkansa tiimiä, johon kuuluu 1-2 opettajaa ja 3-5 erityiskoulunkäynninohjaajaa. Viikottaiset tiimipalaverit helpottavat arjen sujuvuutta ja työntekijöiden osaamisen kehittymistä. Osassa luokista opiskellaan oppiaineittain, osassa toiminta-alueittain. Aloittaessasi meillä sinulle nimetään mentori, joka perehdyttää sinua työhösi ja työpaikan käytänteisiin.

Työtehtäviin voi kuulua oppitunneilla ohjaamisen lisäksi ulkoilua, oppilaiden taksikyyditysten valvomista, pukemisessa ja ruokailussa avustamista tai hoitotoimenpiteitä, kuten oppilaan kuntouttamista fysioterapeutin tai puheterapeutin ohjeiden mukaan tai esimerkiksi diabeteksen hoitoa. Työssä käytetään ajoittain kuvia ja viittomia puheen tukena. Työvuorot voivat vaihdella 7.25-16.30 välisenä aikana. Työpäivä koostuu sekä opetuksessa ohjaamisesta että aamu- ja iltapäivähoidosta.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa jokainen on arvokas ja arvostettu. Työtäsi tukee ammattitaitoinen henkilökunta. Olemme saaneet palautetta lyhytaikaisilta sijaisilta, että meille on mukava tulla töihin.

Olisiko seuraava työpaikkasi Pohjiksessa? Tässä vielä tiivistettynä se, mitä toivomme sinulta:

– Sinulla on aitoa kiinnostusta työskennellä autismikirjon ryhmässä vuosiluokilla 1-9
– Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi lähihoitajan tai vammaisalan tutkinto
– Sinulla on kykyä ja varmuutta olla turvallisena ja vastuullisena aikuisena oppilaille
– Työyhteisön jäsenenä omaat hyvät tiimityötaidot
– Työskentelyotteesi on positiivinen, kannustava ja pitkäjänteinen
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Koulun nimi ja osoite: Pohjois-Tapiolan koulu, Sepontie 4, 02130 Espoo

Työaika: Vähintään 21 h/viikko, jolloin palkka on 1 385,64 €/kk. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Työnteko ja palkanmaksu ovat keskeytyneenä enintään 10 viikkoa vuodessa koulutyön keskeytysten aikana. Keskeytysaika määritellään vuosittain.

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme
– Sinulla on aitoa kiinnostusta työskennellä autismikirjon ryhmässä vuosiluokilla 1-9
– Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi lähihoitajan tai vammaisalan tutkinto
– Sinulla on kykyä ja varmuutta olla turvallisena ja vastuullisena aikuisena oppilaille
– Työyhteisön jäsenenä omaat hyvät tiimityötaidot
– Työskentelyotteesi on positiivinen, kannustava ja pitkäjänteinen
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 84-0 tuntia kuukaudessa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Tehtäväkohtainen palkka: 2 523,94 €/kk (kun työaika 38,25h/vko)
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoja antaa virka-apulaisrehtori Henna Seppänen 046 8772342
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Espoon kaupunki

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.