Espoo Catering

Palveluvastaava, useaan kohteeseen

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 03.10.2024, 12:00
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluvastaava, useaan kohteeseen

Palveluvastaavia Espoo Cateringille

 


 Tule tarjoamaan maittavaa ruokaa Espooseen!

Espoo Catering Oy valmistaa päivittäin n. 80 000 ateriaa lapsille ja nuorille ympäri Espoota. Edustuspalvelumme vastaa Espoon kaupungin kokous- ja vierastarjoiluista. 

Keittiöitä on yhteensä yli 200 ja ateriat suunnitellaan, hallinnoidaan ja toteutetaan yhteistyössä yli 480 ammattilaisen voimin. Valmistamme suuren osan aterioistamme Kilon Keittiössä, jonne olemme keskittäneet tuotantoa.

Espoo Catering on vakaa työnantaja, jonka asiakaskunta on kasvava.

Liity meidän noin 500 ammattilaisen rentoon työporukkaan!

 

Haemme nyt palveluvastaavaa seuraaviin kohteisiin:

 

Matinkylän lukio, Tynnyritie 2, 02260 Espoo

Matinkylän lukio sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Espoon Matinkylässä aivan metroaseman ja kauppakeskus Iso Omenan vieressä. Ruokailijoita on päivittäin noin 600. Lukio on avautunut keväällä 2024 ja tilat ja laitteet ovat aivan uudet.

 

Soukan koulu, Soukankuja 5, 02360, Espoo

Soukan koulu sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Soukan metroasemalta. Soukan koululla ruokailijoita on päivittäin noin 550. Kohteessa toimii alakoulu ja esiopetus.

 

Vermon päiväkoti, Vermonkuja 4, 00370 Helsinki

Vermon päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, muun muassa Mäkkylän juna-asemalta kävelymatkaa vain muutama minuutti. Vermon päiväkodissa on 7 ryhmää ja lounasruokailijoita päivittäin 116. Päiväkodissa tarjotaan lisäksi aamupala ja välipala.

 

Palveluvastaavana tarjoat hyvää, maittavaa ruokaa sekä huolehdit keittiön toiminnasta ja asiakaspalvelusta. 

Palvelukeittiössä valmistat aamupalan, välipalan ja lounaan salaatin sekä lisäkkeet. Kylmänä toimitetun lounaan kuumennat ja asetat sen kauniisti tarjolle. Tehtävääsi kuuluu myös astiahuolto ja puhtaanapito sekä ateria- ja tukkutilauksien tekeminen.

Työ on päivätyötä arkisin (klo 7–16 välillä).

Perehdytämme sinut hyvin kaikkiin työtehtäviin ja meillä on hyvät mahdollisuudet edetä urallasi sekä kouluttautua työn ohella.

Edellytämme hakijalta catering-alan perustutkintoa, tehtävään sopivaa osatutkintoa tai vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Henkilöstöetujamme ovat ateriaetu sekä ePassi Flex -etu, joka sisältää liikunta-, kulttuuri-, työmatka- sekä hyvinvointiedun. Palkitsemme myös hyvistä työsuorituksista.

Työsuhteeseen otettavan tulee esittää itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Kerro hakemuksen yhteydessä, mistä kohteesta olet kiinnostunut. Teemme valinnan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pikaisesti.

 

Lisätietoja:

Henkilöstösuunnittelija Mikko Selenius p. 046 877 3739

Osaamisalue: