Eezy Oyj

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 15.10.2024, 12:07
  • Haku päättyy 29.10.2024, 23:59
  • 29.10.2024, 23:59

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Mitä etsimme

Etsimme ammattitaitoista ja luotettavaa yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa asiakasyrityksellemme. Yritys on pitkään toiminut ja hyvän maineen omaava kuljetusalan yritys. Työtä tehdään Etelä-Suomen alueella. Tehtäviisi kuuluu kappaletavaran kuljettaminen turvallisesti ja tehokkaasti eri kohteisiin. Työhön kuuluu myös tavaroiden lastaaminen ja purkaminen sekä niiden turvallinen varmistaminen kuljetuksen ajaksi. 

Mitä odotamme hakijalta

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta jonkin verran aiempaa kokemusta/osaamista vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee. Työntekijänä olet luotettava ja joustava sekä sinulta löytyy hyvät valmiudet työskennellä itsenäisesti vastuullisessa tehtävässä. 

Työ edellyttää voimassaolevaa CE-ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia. Lisäksi työssä vaaditaan suomen kielen taitoa. 

Mitä tarjoamme ja palkka

Työsuhde on aluksi määräaikainen 6kk ja tämän jälkeen on mahdollisuus jatkoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on 80 h/ 2 vko – työpäivät alkavat aikaisin ja saattavat kestää välillä pidempään, mutta vastapainona tehtävässä on myös vapaapäiviä arkisin. Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja vastuullisessa tehtävässä sekä kehittämään omaa osaamistasi kuljetusalalla. Työssä pääset tekemään töitä itsenäisesti, mutta tukena on myös ammattitaitoinen ja mukava työyhteisö. 

Palkkaus: AKT TES

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sohvi Mäkilä
Eezy Henkilöstöpalvelut
0505748008
sohvi,makila@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: