Eezy Oyj

Vuoromestari Stefan´s Steakhouse

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 18.09.2024, 9:23
  • Haku päättyy 07.10.2024, 0:00
  • 07.10.2024, 0:00

Vuoromestari Stefan´s Steakhouse

KEITTIÖN VUOROMESTARI, Stefan’s Steakhouse etsii sinua!

Stefan’s Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruoan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Tämä on paikka jonne voi tulla ilman pikkutakkia tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen. Stefan’sissa tekeminen on rennon tyylikästä.

Etsimme keittiön vuoromestaria Oulun tiimiin. Uraasi olet toivottavasti rakentanut erinäisissä keittiöissä. Tärkeintä on palo alaa kohtaan ja intoa tehdä töitä. Olet keittiöpäällikön oikeana kätenä mukana varastonhallinnassa, tilauksissa, inventarioissa ja esimerkilläsi johdat vuorossasi muita kokkeja.

Toivomme että sinulla on kertynyt jo kokemusta esimiestyöstä. Intohimosi alaa kohtaan, asiakaslähtöinen tapa työskennellä sekä sitoutuneisuus ovat myös asioita mitä osaajassa arvostamme. Luova ongelmanratkaisukyky auttaa useissa tilanteissa.

Tarjoamme työntekijälle kokoaikaisen työsuhteen noin 90h /3vko. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työajat sijoittuvat ravintolan aukiolojen mukaan ja painottuvat iltoihin sekä viikonloppuihin. 

Stefan´s Steakhouse tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön, NoHon loistavat henkilökuntaedut ja mahtavat puitteet sekä mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. 

Mikäli olet tiiminvetäjätyyppiä, suhtaudut intohimoisesti ruokaan, olet ylpeä työstäsi, haluamme kuulla juuri sinusta!

Laita hakemusta sisään mikäli sinusta tuntuu että tämä voisi olla sinun paikasi. Täytä profiilisi huolella, sillä se parantaa työllistymisesi mahdollisuuksia! Älä aikaile hakemuksen kanssa, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Hanna Toivola
HR-asiantuntija
Eezy Oulu

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: