Eezy Oyj

Tuotantotyöntekijöitä

  • Sijainti Kauhava
  • Julkaistu 05.09.2024, 16:06
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Tuotantotyöntekijöitä

Etsimme tuotantotyöntekijöitä Piristeelille, Kauhavalle

Piristeel Oy on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Tuotteemme tunnet Pisko-tuotemerkistä. Toiminnastamme tekevät piskon verran parempaa saavuttamamme ISO 9001, ISO14001 ja ISO45001 sertifioinnit ja kautta linjan vahvana arvonamme on, että laadusta ja turvallisuudesta ei tingitä.

Tänä päivänä Piristeel Oy työllistää noin 100 henkilöä ja uusi moderni kattoturvatehdas on kooltaan 19 000 neliömetriä. Liikevaihto vuonna 2022 oli 31,1 m€.

Piristeel on osa Ruukki Constructionia.

Haemme nyt tuotantotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin 

ERI TUOTANTO-OSASTOILLE 

Tehtäviin valittavat henkilöt tulevat toimimaan ohutlevytuotteiden valmistusosastolla särmäys- ja prässäystöissä, jauhemaalaamossa maalattavien tuotteiden ripustajina tai pakkaajina. Työt ovat määräaikaisia, kestoltaan noin 3-4 kuukautta.

Haemme tehtäviin vähintään 16 vuotta täyttäneitä, motivoituneita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joille laatu ja työn tuottavuus ovat tärkeitä arvoja. Aikaisempi työkokemus/koulutus metalli-, jauhemaalaamo- tai varastoalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme mielenkiintoisia tuotantotöitä vastuullisen asiakasyrityksemme palveluksessa. Piristeel antaa kattavan perehdytyksen yrityksen toimintamalleihin ja työtehtävien hoitamiseen laadukkaasti. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkossa työllistyä yrityksen palvelukseen. 

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa, mutta hakemukset sekä yhteydenotot käsittelee Eezy Henkilöstöpalvelut työkuormituksen pienentämiseksi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätä heti hakemuksesi oheisesta hakulinkistä!

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mia Laine
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
0405339161

mia.laine@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:8
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: