Eezy Oyj

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Urjalaan

  • Sijainti Urjala
  • Julkaistu 19.09.2024, 8:52
  • Haku päättyy 03.10.2024, 6:59
  • 03.10.2024, 6:59

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Urjalaan

Haemme asiakasyrityksellemme tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Urjalaan. Työ sisältää pääasiassa toimitilasiivouksia. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja perjantain välille pääasiassa aamuvuoroon, mutta joustoakin on. Töitä on vaihtelevasti tarjolla. Työ on tarvittaessa töihin kutsuttavaa, joten tämä työ sopii esim. toisen osa-aikaisen työn rinnalle tai vaihtoehtoisesti keikkatöitä etsivälle. Keikat ovat pääasiassa 1-2 viikon mittaisia. Aikaisempi kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä – reipas asenne ratkaisee! 

Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pian! Palkkauksessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Anssi Lahti
HR-konsultti
anssi.lahti@eezy.fi
Eezy Henkilöstöpalvelut

www.eezy.fi

Eezy – onnistuneita työkokemuksia.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: